MİLLETİN PARASI ÇARÇUR EDİLİYOR

Binanın kesin kabulü yapılmadan aksaklıklar yaşanmasını eleştiren vatandaşlardan Hasan Demiray, "Devletin parası demek milletin parası demek. Devletin parası deniz yemeyen domuz demek bize yakışmaz. Daha yeni onarımdan çıkmış Kaynarca Devlet Hastanesi'ndeki görme engelli şeritleri ve kaldırım taşlarının yerinden kalkması kabul edilemez bir durumdur. İsminde devlet yazan hastaneye yakışmıyor. Bu hastanenin bu şartlarda kabul edilmesi yanlış" diye konuştu. 

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET ETTİLER

Hastane acil servisine tedaviye gelen vatandaşlar da yetkilileri görevlerini yapmaya davet etti. 

Bir ay önce yaptığı açıklamada binanın kesin kabulünün henüz yapılmadığını hatırlatan Kaynarca Devlet Hastanesi Başhekimi Aysun Atakay, “İnşaattan kaynaklanan ufak tefek sıkıntılara karşın taşınacağız” demişti. 

EKSİKLERİYLE APAR TOPAR TAŞINILMIŞTI

Kaynarca Belediyesi eski hizmet binasında geçici olarak hizmet veren Kaynarca Devlet Hastanesi bakım onarım çalışmaları bitmiş teslim alınacakken 2 farklı zamanda yağan yağış ve rüzgar nedeniyle dış kaplamaları ve çatısı zarar görmüş, zemin katını ise su basmıştı. Hastane normal süresinden 11 ay sonra asansör, yangın güvenliği ve çatısındaki eksiklerine rağmen geçici kabul ile teslim alınmıştı. 

Editör: TE Bilişim