Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret etti. Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, 10 yıllık görev süresi boyunca muhtarlarla güzel bir uyum yakaladıklarını belirterek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yanındayız

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem “Bugün Zeki Toçoğlu Başkanımızın bizlere vedası münasebetiyle bir araya geldik. Bizleri kırmayarak aramızda olduğu için kendisine teşekkür ederiz. Allah bundan sonraki hayatında da ailesiyle ve sevdikleriyle mutlu bir ömür nasip etsin. Başkanımızın da her zaman yanında olacağız ve kapımız her zaman açık olacak” dedi.

Tüm ülkeye örnek

31 Mart seçimlerinin ardından görevi devredecek olması sebebiyle Sakarya Muhtarlar Federasyonu’nu ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Gerek Serdivan gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığı görev sürem boyunca muhtarlarımızla her zaman iletişim halinde olduk. Ortaklaşa çalışarak mahallelerindeki ve ardından ilçelerindeki ihtiyaçları tamamladık. Muhtarlarımızla ayrıca çok samimi dostluklar kurduk. Aramızda oluşturduğumuz bu bağ tüm ülkeye örnek niteliktedir” dedi.

Samimi dostluk

Başkan Toçoğlu sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “Size karşı her zaman samimi olarak eksiklerinizi karşılamaya ve isteklerinizi yerine getirmeye çalıştık. Ben de bundan sonra yapacağınız tüm çalışmalarda başarılar diliyor, yaşantınızda sağlık, sıhhat temenni ediyorum. Unutmayın ki her zaman gönüllerimiz bir. Ben hepinize hizmetlerinizden ve gösterdiğiniz samimiyetten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim