SAAT 19:30

30 Ağustos 1922 yılında Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’un 97. Yıldönümü Fener Alayı ile kutlanacak. Hendek Belediyesi tarafından Zafer Bayramı nedeni ile düzenlenen yürüyüş 30 Ağustos Cuma saat 19.30’da Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı önünden başlayacak Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam edecek. Dev Türk Bayrakları ve Atatürk posteri ile gerçekleşecek yürüyüşte Hendek Belediyesi tarafından vatandaşlara binlerce bayrak dağıtılacak.

FENER ALAYI

Tüm Hendeklileri, ‘Şehitlere Saygı ve Bayrak Yürüyüşü ile Fener Alayı’na davet eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “30 Ağustos’ta bize bu kutlu sevinci ve Türkiye’mizin bağımsız bir devlet olma şerefini yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarına minnettarlığımızı göstereceğimiz gün bugündür. Gelin, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve bağımsızlığımızın temeli olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hep birlikte kutlayalım. Kutlamalara tüm hemşerilerimizi bekliyoruz ”diye konuştu.

TÜRK MİLLETİ

Başkan Babaoğlu, “Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve dua ile anıyorum. Gözünü kırpmadan vatan için canını hiçe sayan gazilerimize de sağlık ve mutluluk diliyorum. Allah her birinden ayrı ayrı razı olsun, vatanımızı ve milletimizi korusun, kollasın. Türk Milletini ilelebet muhafaza etsin. Rabbim vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve güvenliğine kast eden hainlere ve onların işbirlikçilerine fırsat vermesin” dedi.

Editör: TE Bilişim