Akyazı’da faaliyet gösteren Ayanlar yapı malzemeleri işletmecisi Ünal Yıldız fazali kilo ve Şeker hastalığı nedeniyle uzun süredir sağlık problemleri yaşıyordu.

175 kiloya ulaşan Ünal Yıldız Fazla kilo Şeker Hastalığı nedeniyle Sağlık bakanlığına müracaat etti. Sağlık bakanlığı Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne gönderdi talimat sonrası Ünal Yıldız Akyazı Devlet Hastanesi Genel Cerrahi bölümünde tedavi altına alındı.

Ünal Yıldız’ın mide küçültme operasyonu için 175 kilodan 155 kiloya düşmesi gerekiyordu. Yıldız 10 kilo verdikten sonra kalan 10 kiloyu vermek için Hastane personeli tarafından kontrol altına alındı.

Ünal Yıldız yaptığı açıklamada Sağlık bakanlığına dilekçeyle başvurdum. Sağlık Bakanlığı genel sekreteri de Allah razı olsun mükemmel bir insan, Sema diye bir bayan bana sürekli yardımı oluyor. Kerem Karaman’dan randevumu aldı. Kerem Karaman Mide tüpü ve mide küçültme ameliyatında son derece uzman bir insan olduğunu araştırırdım buldum. Burada sağ olsun bizim Burhan hocamız mükemmel bir insan. Sağ olsun beni burada hastaneye aldı. 20 kilo vermeden bu ameliyat olmaz dedi bana Kerem bey, şuan 10 kilomuzu verdik bir 10 kilomuz kaldı. 20-25 gün sonra inşallah bekle bizi Kerem hoca diyoruz.

Akyazı Devlet Hastanesi genel cerrahi bölümüne Doktor Burhan Gencer sayesinde yatırıldık. O kadar yoğun ilgi var ki burada hemşireler inanır mısınız kendi elleriyle beni besliyorlar. Bir 10 kilomu verdim kalan 10 kilomu da verip nasipse Adapazarı’na gideceğim.

Editör: TE Bilişim