Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi, bu yıl mezun olan 116 öğrenciden;1 Sabancı Üniversitesi Mühendislik (%100 Burslu),1 ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliğine,15 Tıp Fakültesi, 5’i Diş Hekimliği Fakültesi, 22’ü Mühendislik Fakültesi, 2’i Eczacılık Fakültesi, 6’i Mimarlık Fakültesi, 2’si Hukuk Fakültesi başta olmak üzere çeşitli fakültelere yerleşen öğrencileriyle geçen yılki başarısını artırarak sürdürdü.

Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi Okul Müdürü Asım ARI açıklamasında: “Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen; önceki Okul Müdürlerimiz Zehra TOZLU ve Mehmet ALTIPARMAK, Müdür Başyardımcısı Hasan ÇAKMAK, Müdür Yardımcıları Onur YİĞİT, Lokman SAYIM ve tüm öğretmenlerimize ve bize her daim katkılarını esirgemeye velilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz başarımızı bu yıl ve gelecek yıllarda da artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Bütün öğrencilerimizin Allah yollarını açık etsin, vatana ve millete hayırlı bireyler olmalarını ümit ediyorum. ” dedi.

İstanbul Sabancı Üniversitesi Doğa ve Mühendislik Bilimleri Fakültesi’ni kazanan Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi öğrencisi Fatih DURMAZ, Türkiye 1460.’sı, ODTÜ kazanan Çağrı ARI Türkiye1599.’su, Ankara Hukuk Fakültesini kazanan Kübra GEZER Türkiye 3000’si olarak büyük bir başarı elde etti ve Akyazı’nın gururu oldular.

Bu sene yerleşen 66 öğrencimize ek olarak geçen seneki mezunlarımızdan 1 Tıp Fakültesi,4 Diş Hekimliği Fakültesi,2 Mühendislik Fakültesi,2 Eczacılık Fakültesi,2 Mimarlık Fakültesi olmak üzere başarılarımıza katkı yapmışlardır.

Editör: TE Bilişim