Edinilen bilgilere göre olay Karapürçek İlçesi Yazılıgürgen Mahallesinde meydan geldi. İddialara göre Yazılıgürgen Mahallesinde bir düğünde iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada gruplar arasında bıçaklar çıkartılarak bir birlerine saldırdılar.

İki grup arasında ki çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi karnından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbesiyle yaralandılar. Olay yerine çok sayıda Jandarma ekibi sevk olurken 112 Acil servis ekipleri de sevk edildi.

Sağlık elemanları yaralılara yaptıkları ilk müdahalelerin ardından Ambulanslarla yaralıları Akyazı Devlet Hastanesine kaldırdılar. Yaralılar burada yapılan tedavilerinin ardından Sakarya Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Mustafa Kesikbaş ve Sefer Geyve’nin durumun ciddi olduğu öğrenilirken bir diğer yaralı kavgada aldığı darbelerle yaralandığı öğrenildi.

İsmi öğrenilemeyen ve Akyazı Devlet hastanesinde tedavi gören yaralıda Sakarya Eğitim ve araştırma hastanesine sevk oldu.

Öte yandan Yazılıgürgen Mahallesindeki olay yerine Sakarya Jandarma komutanlığından çok sayıda çevik kuvvet gönderildiği öğrenilirken, yaralıların akrabaları Akyazı Devlet hastanesinde de arbede çıkartarak Acil kapısının camını kırdılar.

Polis ekipleri arbedeye sebep olan vatandaşları Hastaneden uzaklaştırdı.

Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim