AGDAŞ (Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş), müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için abonelik işlemlerinin 15 Nisan Pazartesi günü itibariyle sadece www.agdas.com.tr web sitesi üzerinden yapılacağını duyurdu. Bu yenilikle birlikte doğal gaz abonesi olmak isteyen müşteriler akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar aracılığıyla web sitesi üzerinden sıra beklemeden bulundukları yerden kolay bir şekilde Yeni Abonelik, Fatura Görüntüleme, Fatura Ödeme, Abonelik İptali, Cihaz Kontrol Randevusu ve Tekrar Gaz Açım Randevusu işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

İşlem Yapılabilmesi İçin Bilgi Güncellemek Gerekebilir

Müşterilerin online.agdas.com.tr işlemler sayfasına girebilmeleri için cep telefonu numaraları ve TC kimlik numaralarının AGDAŞ sistemine kayıtlı olması gerektiği belirtildi. Bilgi güncellemelerinin AGDAŞ online işlemler sayfasından kolayca yapılabileceği aktarıldı.

Çağrı Merkezinden Abonelik İşlemi Yapılmayacak

15 Nisan Pazartesi tarihi ile birlikte 444 54 99 numaralı çağrı merkezi üzerinden abonelik işlemi yapılmayacağını, abonelik dışında diğer işlemler için hizmet verilmeye devam edileceği belirtildi.

Editör: TE Bilişim