’Cüzdan Dostu Atölye’ etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Cüzdan Dostu Atölye’ projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerin ikincisi ‘Mutfak Yönetimi’ oldu.

’Cüzdan Dostu Atölye’ etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Cüzdan Dostu Atölye’ projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerin ikincisi ‘Mutfak Yönetimi’ oldu.

23 Kasım 2017 Perşembe 16:53
’Cüzdan Dostu Atölye’ etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi

Şef Nuri Atmaz, bayatlayan ekmeklerin değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Cüzdan Dostu Atölye’ projesi kapsamında eğitimlerin ikincisi ‘Mutfak Yönetimi’ oldu. SGM Mutfak Atölyesi’nde uygulamalı olarak gerçekleştirilen derse Şef Nuri Atmaz, eğitmen olarak katıldı. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, katılımlarından dolayı eğitimde yer alanlara katılım belgelerini takdim etti. Pratik lezzetlerin yapımı, mutfak yönetimi, mutfak alışverişi, atıl malzemelerin değerlendirilmesi konularının yanı sıra, özellikle bayat ekmeklerin değerlendirilmesi konusuna değinen Nuri Atmaz, “Bayat ekmeklerinizi atmadan geri dönüşüm yapabilirsiniz. Bayatlayan ekmekten çorbalarınıza kıtır ekmek yapabilirisiniz. Çerkez tatlısı ve etimek tatlısı yapımında ile ekşi maya üretiminde değerlendirebilirsiniz” dedi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.