Hendek İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Coş’un yanı sıra; Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Emniyet Müdür Vekili Cengiz Danışan ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve Muhtarlar katıldı. Muhtarlar özellikle eğitim, güvenlik, sağlık, altyapı alanındaki sorun, ihtiyaç ve taleplerini dile getirirken Vali Coş da, ilgili birim yetkililerine talimat vererek sorunların çözümü konusunda yardımcı olunmasını istedi.

MİLLET  

Eğitimden sağlığa, güvenlikten tarıma, maliyeden din hizmetlerine kadar Devletin verdiği hizmetlerde bir sıkıntı, sorun, ihtiyaç ve problem varsa bunları da kaynağından öğrenmek için bir arada olduklarını belirten Vali Coş, “Vatandaşımızın seçimle işbaşına getirdiği, Milletimizin en uç noktadaki temsilcileri Muhtarlarımız, kendilerine intikal ettirilen sorun ve ihtiyaçlar ile Vatandaşın beklentilerini Devlete, Devletin beklentilerini de Millete iletmek için köprü olan tarihi ve kilit bir müessesenin başında görev yapmaktadır” dedi.

BİRLİK  

Coş, “Birlik ve beraberliğimizi, dirliğimizi korumak için Muhtarlarımız her zaman önemli görevler üstlenmişlerdir. Güvenlik kuvvetlerimizin her zaman yardımcısı olan Muhtarlarımızın ve halkımızın desteği ve duası yanımızda oldukça şer güçler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır. Tüm devlet daireleri Halkımızın, Muhtarlarımızın yanında ve hizmetindedir. Kapımız, gönlümüz her zaman sizlere açıktır” diye konuştu

15 TEMMUZ

Coş, “Tüm Sakaryamız gibi Hendek İlçemiz de 15 Temmuz’da üzerine düşeni yaptı. Milletimize, Milli İrademize, Devletimize kasteden darbeci, FETÖ’cü hainlere karşı ve onların yurtdışındaki efendilerine karşı Sakaryalı Hemşehrilerimiz, Hendekli kardeşlerimiz Kahramanca göğsünü siper ederek mücadele etti. Bu vesileyle siz değerli Muhtarlarımızın şahsında Halkımızı tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim