Polis Memuru Murat Ünal tarafından önce Serdivan Trafik Park Eğitim Salonunda çocuklara teorik trafik eğitimi verildi. Teorik eğitim sonrası çocuklara mini araçlarla trafik pistinde uygulamalı eğitim verildi.

Çocukların bir bölümü pistte araç kullanırken bir kısmı Serdivan Belediyesi görevlileri tarafından trenle gezdirildi, bir kısmı ise trambolinde eğlendi.

Ferizli Şehit Hacı Uzun İlkokulu’nun minik öğrencilerinin eğitim esnasındaki neşeli halleri görülmeye değerdi. Çocuklar çok eğlendi. Polis Memuru Murat Ağabeyleri onlarla araç kullandı, trene bindi ve trambolinde zıpladı.

Öğrencilerinin başında Trafik Park’a gezi düzenleyen sınıf öğretmeni Saadet İşcan “Öğrencilerimizin Serdivan Trafik Eğitim Parkında eğlenerek yaptığı bu güzel faaliyet sayesinde inanıyorum ki trafik kurallarına duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde farkındalık sahibi olmaları daha da artacaktır. Çocuklarımız çok eğlendi. Yüzlerindeki o güzel gülümseme ve neşeli tavırları bizleri de çok sevindirdi. Çocuklarımız için böylesine faydalı ve eğlenceli organizasyon için İl Emniyet Müdürlüğümüze, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Serdivan Belediyesine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim