Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Sakarya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;

"CHP Parti Okulu Eğitimleri sonucunda eğitim alanlar grupların gerçekleştireceği projeler hayata geçmeye başladı. Sakarya Proje Grupları olarak ilk projenin amacı hasta çocuklar ve aileleri için ev yapımına destek olmak.
Projemizin amacı; “BİR DİLEĞİM VAR” derneği ile ortak hareket edip, İstanbul Maltepe Onkoloji Hastanesi yakınında yapılacak hasta çocuklar ve ailelerinin barınmaları amacıyla 16 odalı bir EV için bütçe oluşturulmasına katkı sağlamak.
 
Böylelikle imkanı olmayan hasta çocuk ve yakınlarının en hızlı en pratik bir şekilde hastane imkanlarından rahatlıkla yararlanmalarını sağlayacağız.
 
Proje kapsamında evlerimizde, işyerlerimizde atıl durumda bulunan cep telefonu, laptop ve bilgisayar kasaları toplayarak geri dönüşümlerinden gelir elde edilecektir.
 
Umut ve sonsuz mutlulukla çıktığımız bu yolun henüz başında olmamıza rağmen gelen inanılmaz desteklerle daha da emin adımlarla ilerliyoruz.
 
Kampanya tanıtımlarımız gerek medya gerekse yardımsever insanlarımızın aktif olarak duyurulmasına katkı sağlamasıyla başlamış bulunmaktadır.
 
Bu sebeple yedi kadın arkadaşımızdan oluşan proje grubuyla ve tabi ki duyarlı Sakarya halkımızın, değerli Sakarya basınımızın desteğiyle amacımızı gerçekleştirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız." denildi.

Editör: TE Bilişim