Toplantıda konuşan Başkan Fevzi Kılıç, sözlerine Pazar günü son yolculuğuna uğurlanan Sakaryalı şehit Piyade Uzman Çavuş Celal Hayta’yı anarak başladı. Başkan Kılıç, “Genç kardeşime rahmet ailesine ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum” dedi.

ÇARŞAMBA PAZARI

İlçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi vermek için söz alan Meclis Üyesi ve BelediyeBaşkan Yardımcısı Rahmi Şengül, 2 aydır geniş kapsamlı bir çalışma sürdürdüklerini ifade ederek, Çarşamba Pazarının yerinin değişeceği söylentilerine cevap verdi. Şengül, “Çarşamba Pazarının yerinin değişeceği yönünde söylentiler var. Böyle bir durum söz konusu değil, bu yönden bir çalışma gündemimizde yok” diye konuştu.

YAŞAM MERKEZİ

Şengül, “Yaşam Merkezi de vatandaşlarımızın bizlere sorduğu sorular arasında, çalışmalarımız sürüyor, en geç on gün içerisinde Yaşam Merkezinin durumu da netlik kazanacak.”

KENTSEL DÖNÜŞÜM

Başkan Fevzi Kılıç ise, “Ankara da Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü ile bir araya geldik,sunumumuzu gerçekleştirdik. Seçimden önce bir ifademiz vardı, 90 gün içerisinde Kentsel Dönüşüm konusunda net bir açıklama yapacağız demiştik. Çalışmalarımız sürüyor, önceliğimiz halkımızın mağdur edilmemesi” dedi.

ROMAN KÖY

Başkan Kılıç, “Roman Köy projesi adı altında roman vatandaşlarımız için bir düşüncemiz var, bu projeyle birlikte roman vatandaşlarımızın mevcut yaşam yerlerinin yakının da kendilerine daha güzel bir yaşam sunmak istiyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız sürüyor, Allah’ın izniyle roman vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda güzel bir çalışma gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kılıç, “İlçemizde park, bahçe ve okul bahçelerinde temizleme çalışmalarının yanı sıra bu hafta başı itibariyle haşere ilaçlama çalışmaları da başladı. 4 aracımız ilaçlama konusunda aralıksız çalışıyor. Bizim amacımız halkımıza hak ettiği hizmeti sunabilmek, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim