Toplantıya SAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çokal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Esnafımıza Teşekkür Ediyorum

Serdivan’ın planı bir şekilde hızla geliştiğini belirten Başkan Alemdar, bu büyümenin ve gelişimin yakalanmasında esnafların da önemli payı olduğu ifade ederek “Vatandaşlarımızın yanı sıra esnafımızın da samimi ve gayretli çalışmaları ile bugün Serdivan en çok tercih edilen ilçelerden birisi oldu. Son yıllardaki nüfus artış verilerine baktığımız zaman, bunu çok net bir şekilde görebiliyoruz. 2017 yılındaki nüfus artışımız 5 bin 356. Nüfus artışında şehrimize olan katkımız %40. Müşterisini en güzel şekilde ağırlayarak misafir eden ve bu rakamların oluşmasına vesile olan esnafımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Sektörde Markalaşmak

Mobilya sektörünün, Serdivan’ın yanı sıra şehrin ekonomisine de büyük katkı sağladığını ifade eden Alemdar, sektörde parlayan yıldız olmak ve markalaşmak adına atılacak tüm adımlarda işletmecilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Modern Görünüme Kavuşacak

Mobilya mağazalarının bulunduğu Çark Caddesi ile ilgili de katılımcıları bilgilendiren Başkan Alemdar, “Mağazaların bulunduğu caddemizin şu anki mevcut görünümünden daha modern bir görünüme kavuşması adına esnafımızla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile paylaştık. Cadde üzerinde yer alan Çark Köprüsü’nden itibaren belediyemize kadar olan kısımda bir yenileme çalışması yapılmasını düşünüyoruz. Allah nasip ederse, peyzajı, aydınlatma sistemi ve diğer estetik unsurlarıyla daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacağız. Çünkü Çark Caddesi, bizim vitrinimiz.” diye konuştu.

Başarı Hepimizin

Toplantı sonunda SAMOB yönetimi ve üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Alemdar, “Belediyemiz nezdinde yürütülen tüm çalışmaları sizin düşüncelerinizle şekillendirerek hayata geçiriyoruz. Serdivan olarak eğer ortada bir başarı varsa bu hepimizindir. Serdivanımızı daha iyi, daha güzel noktalara taşımak için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim