18 yaşındaki Yalçın Gönüllü için birşeyler yapmak isteyen Sakaryalılar ÇAPA Tıp Yönetiminden acil yardım talebinde bulundular. Bu çağrılara olumlu yanıt gecikmedi ve ÇAPA Tıp Ortopedi Servisi tarafından hasta ameliyat edilmek üzere davet edildi. Yalçın Gönüllü Bugün ambulans ile Çapaya  sevk edilecek

Adapazarı ilçesinde bedensel engelli olarak dünyaya gelen serebral palsi (SP) hastası 18 yaşındaki Yalçın Gönüllü, Sakarya Beşiktaşlılar Derneğinin girişimleriyle fanatik taraftarı olduğu Beşiktaş'ın maçını canlı izleme hayaline kavuşuyor.

Camili Mahallesi'nde kirada oturdukları evde ailesine bağımlı halde yaşayan, tüm zorluklara rağmen siyah-beyazlı takıma olan tutkusu ve sevgisiyle dikkati çeken Yalçın, Beşiktaşlı taraftarların gönlünü kazandı.

Sakarya Beşiktaşlılar Derneği, Yalçın'ı ailesiyle birlikte Vodafone Park'a götürülerek taraftarı olduğu takımın maçını canlı izleme hayalini gerçekleştirecek. Kulüp yöneticileriyle görüşen dernek başkanı Erdinç Bayındır, şartların uygun olması halinde Yalçın'ı görmeyi çok istediği Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile de tanıştıracak.

Yönetim kurulu üyeleriyle aileyi evlerinde ziyaret eden Bayındır, siyah-beyazlı takıma olan aşkı için teşekkür ettiği Yalçın'a, Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi.

Editör: TE Bilişim