Medyabar'ın haberine göre; Adapazarı Camili Mahallesi'nde sabah işe gitmek için evden çıkan Samet Özer(31) aracının yerinde başka bir araç görünce önce şok oldu. Aracının çalındığını anlayan şahıs çağırdığı polislerden aracının yerine bırakılan diğer otomobilinde çalıntı olduğunu öğrenince şaşkınlığı iki kat arttı. Olay bu sabah saatlerinde Camili Mahallesi'nde meydana geldi. Yüzde 50 engelli olan Samet Özer kuş serisi aracını engelli olduğu için eniştesi Sercan Keser ile birlikte ortak kullanıyordu.

Sabah birlikte işe gitmek için evden çıkan Özer ve eniştesi dün gece araçlarını park ettikleri yerde yine kuş serisi fakat farklı bir renkte araç görünce şok oldular.

Araçlarını etrafta da bulamayınca çalınmış olabileceğinden şüphelenen şahıslar olay yerine çağırdıkları polisten park yerinde duran aracında daha önce Kaynarca'dan çalınmış bir başka araç olduğunu öğrenince ikinci şoku yaşadı. 

1995 Model Beyaz kuş serisi aracını çalanladan şikayetçi olduğunu anlatan Özer "Sabah park yerine geldiğimizde kuş serisi aracımın aynısından fakat başka renkte bir araç duruyordu. Önce gözlerim mi yanılıyor. Aracın rengini mi yanlış görüyorum diye şaşırdım. Fakat yaklaştığımızda aracın benim aracım olmadığını anladım. Zaten %50 engelliyim. İşe gidip gelmemde bana çok yardımcı oluyordu. Plakası 81 AN 812 gören duyan olursa lütfen polise veya bana haber versin" dedi. 

Editör: TE Bilişim