Sakarya Müteahhitler Birliği geçtiğimiz günlerde YÖÇEYDER ailesini kahvaltıda ağırlamıştı. YÖÇEYDER Başkanı Ali Türkoğlu yıllardır birlikte birçok projeyi hayata geçirdikleri Sakarya Müteahhitler Birliği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini dernekte ağırladı. Başkan Türkoğlu YÖÇEYDER’in yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak “23 yıldan beri yetim ve öksüzlere hizmet veren YÖÇEYDER’in yaptıklarını biliyoruz. Birçok proje gerçekleşirdik. Rabbim daha fazlasını nasip etsin. Yetim ve öksüzlerimizle alakalı o kadar çok ayet, hadis ve özlü sözlerimiz var ki. Toplumun her kesiminin özellikle STK’ların YÖÇEYDER’i ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum. Sakarya’da iş yapan, para kazanan herkesin, her kurumun YÖÇEYDER’in yanında olmasını istiyorum” dedi

Şehirde ki sivil toplum kuruluşlarının bir proje veya talep gelmeden de YÖÇEYDER’i ziyaret etmesinin çok yararlı olacağına değinen Başkan Bayrak “Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır". (Ahmed ibni Hanbel, Müsned) Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir. [Ravi: Hz. Ibni Omer (R.A)] Dinimiz paylaşmanın, özellikle yetim ve öksüz ile paylaşmanın ne kadar kıymetli olduğunu emrediyor. Çok güzel olmaz mı, hepimizin yetim ve öksüz kardeş aileleri olsa”

Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak açıklamasının son bölümünde de YÖÇEYDER’in mutlaka ziyaret edilmesi gereken kurumların başında geldiğini vurgulayarak tamamladı.

Editör: TE Bilişim