Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Kaymakam’ı Elif Nur Yaman’ı ziyaret etti.

Ziyarette SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, İstanbul Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Küçük, Başkan Danışmanları Mehmet Sarıbıyık ve Hamza Al yer aldı. Başkan Toçoğlu, Karapürçek Kaymakamı Elif Nur Yaman’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarı temennilerinde bulundu. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerini ileten Elif Nur Yaman, “Uzun yıllar ülkemizin farklı bölgelerinde yaşadım. Babamın memuriyeti dolayısıyla farklı şehirlerde bulundum. Son olarak da burada, Karapürçek’teyim. Karapürçek’i çok sevdim. Harika insanlarla karşılaşıyorum. Belediyemizle, kamu görevlililerimizle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. İnşallah yapacağımız çalışmalarla Karapürçek’te yaşam standartlarını yükseltecek, ihtiyaçları karşılayacak işler yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sürekli ifade ettiği gibi biz makamda oturan kamu görevlileri olmayacağız. Halkımızın içerisinde, halkımızla birlikte olacağız. Sorunları yerinde tespit edecek, gece gündüz çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na da ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bazı taleplerimizi ilettik. İnşallah bize destek olacaklar. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi, şehrimizi ve ülkemizi geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“Ne gerekiyorsa yapacağız”

Başkan Zeki Toçoğlu ise yaptığı açıklamada, “Bugün kısa süre önce Karapürçek’te göreve başlayan Kaymakamımız Elif Nur Yaman’a ziyarette bulunduk. Kaymakam hanıma yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar temenni ettik. Karapürçek’le iligli talepleri aldık. İlçemize yapabileceklerimiz konusunda istişarelerde bulunduk. İlçe belediye başkanımızın da yer aldığı görüşmemiz de Karapürçek’e sportif tesis kazandırılması konusunu da görüştük. Kaymakamımız, Karapürçek için planladığı projeleri detaylı bir şekilde bizimle paylaşacak. Bizler de elimizden geldiğince çalışmalar yapacağız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Karapürçek’te yeni çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi.

“Altyapı ve üstyapı yatırımları”

Karapürçek’te önemli çalışmaların devam ettiğini aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, “Uludere ve Kanlıçay isale hatlarını tamamladık. İleri teknolojilerle donatılmış Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’ni kısa süre önce hizmete aldık. Karapürçek ve Akyazı Küçücek Mahallesi’ni kapsayacak 33 milyon lira değerindeki içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarımız devam ediyor. Sadece bu yıl Karapürçek’te 11 bin ton asfalt attık. Altyapı ve üstyapıda hayata geçirdiğimiz yatırımlarla ilçemizin standartlarını yükselteceğiz” diye konuştu.

Kaynak: iha