Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce Hollanda Lahey Büyükelçisi olarak görevine başlayan Şaban Dişli’yi ziyaret etti. Hollanda ziyaretinde Başkan Toçoğlu’na Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile SESOB Başkanı Hasan Alişan eşlik ederken; Başkan Toçoğlu, üzerinde Sakarya motiflerinin yer aldığı çalışmayı Büyükelçi Dişli’ye hediye etti.

Başarı temennisi

Başkan Zeki Toçoğlu, “Hollanda Lahey Büyükelçisi olarak kısa süre önce atanan ve görevine başlayan Şaban Dişli’yi Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli ve SESOB Başkanımız Hasan Alişan ile birlikte ziyaret ettik, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Büyükelçimiz Şaban Dişli’ye diplomasi alanında yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum. Allah çalışmalarını kolaylaştırsın” dedi.

Mutluluk duydum

Nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Büyükelçi Şaban Dişli, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli ve SESOB Başkanımız Hasan Alişan’ı Hollanda’da, büyükelçiliğimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Milletvekilliğimiz döneminde Sakarya’nın hizmetindeydik. Şimdi ise ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için Hollanda’dayız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim