Hafta başında ulusal ve yerel birçok basında yer alan ‘Karasu Belediyesinde Eski Dönem İçin Çarpıcı Tespitler’ , ‘İlçe Güzel İcraat Kötü’, ‘AKP’li Başkan AKP’li Başkanın Yolsuzluğunu Ortaya Döktü’ ve ‘Milletin Parasını İşte Böyle Yemişler’ gibi haberler ile ilgi önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan İshak Sarı; “Hafta başında ulusal ve yerel basında ilçemiz ve belediyemizle ilgili bizden önceki dönemi ilgilendiren bazı haberler okuduk. Ancak haber başlıklarına ve manşetlerine bakıldığında yansıtılmak istenilen gerçekler değil daha çok partimizi çamur at izi kalsın kabilinden töhmet altında bırakmak ve karalamak olduğu açıkça görülmektedir. Zira biz halkımızın desteği, partimiz ve iktidarımızın gücü ile modern standartlara taşımak istediğimiz ilçemiz Karasu’yu kötüleyen, konusu çarpıtılmış sürmanşetlerle gündem olmak ilçe halkımı ve bizleri fazlasıyla üzmüştür” dedi.

“Partisi Belli Değil”

Önceki dönemin hakiki manada AK Partili olduğunun da gerçekleri yansıtmadığını ifade eden Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Biz, Partimiz kurulduğundan beri AK Partiliyiz ve bu kimliğimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Partimde 7 yıl onurumla hiçbir şaibeye bulaşmadan ilçe başkanlığı görevi yürüttüm. İlişkileri ve ilçemdeki geçmiş dönemin belediye kanadındaki siyasi yaşanmışlıklarını yakinen bildiğimden bizden önceki dönemin AK Partili olduğu söylemi kesinlikle yanlıştır. Geçtiğimiz dönemin belediye başkanı ilk olarak Genç Parti, ardından MHP, bir sonrasında parti değiştirerek AK Parti çatısı altına girmeye çalışmış, girmiş olsa da ancak teşkilat ve AK parti tabanı tarafından kabul görmemiştir. Bununla beraber 31 Mart 2019 seçimlerine birkaç ay kala CHP ile adı geçip, CHP’nin adayını önceden belirlemesiyle BBP’nden belediye başkan adayı olmuştur. Son aylarda AK Partiden istifa ederek BBP’ne geçmiş ve belediye başkanlık görevini BBP çatısı altında sürdürmüştür. Bu nedenle devraldığımız belediye Büyük Birlik Partisi belediyesiydi. Bu reel yaşanmışlıklardan da anlaşılacağı üzere beynelmilel bir siyasi kişiliğin ve icraatlarının Partimize mal edilerek haberleştirilmesi üzüm yemek değil, bağcıyı dövme kabilinden bir anlayışın ürünüdür. Bizler gerçek AK Partililer olarak bu duruma son vermek için bu makama geldik. Şeffaf bir çalışmayla, herkesin hak ettiğini vererek ilçemizi yaşam standartlarının en üst seviyelerine çıkartmaya kararlıyız” dedi.

Editör: TE Bilişim