Vatandaş Memnun

Sorunları görmek, vatandaşın taleplerini dinlemek için makamından çok mahallelerde olmayı tercih eden Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk “Erenlerlilerin ilçenin sakini değil sahibi olduğunu göstermek için hemşerilerimizle sık sık buluşarak onların fikirlerine başvuruyor, talep, görüş ve önerilerini yerinde dinliyoruz” dedi.

Halkın İçinde Bir Başkan

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk son olarak Çaybaşı Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Mahallelerde kahvehane, esnaf, yaşlı ve hasta ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Öztürk vatandaşın taleplerini dinledi. Başkan Öztürk’ün sürekli aralarında olmasından memnun olan vatandaşlar “Halkın içinde bir başkanımızın olması bizim için avantaj. İsteklerimizi, taleplerimizi doğrudan kendisine aktarabiliyoruz” dedi.

Ortak Akıl Vurgusu

Yerel yönetim anlayışlarının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu vurgulayan Başkan Öztürk, “Merkezine insanı koyan projelerimizde 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturunu oldukça önemsiyoruz. İlçemizi modern, sağlıklı ve yaşanabilir haliyle gelecek nesillere el birliği ile taşıyacağız. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın önemli ilkelerinden biri olan hemşerilerimizdir" diye konuştu.

“Mahalle kültürünü koruyoruz”

Mahalle ziyaretlerinde kentsel dönüşüm ve vizyon projeler hakkında da bilgi veren Başkan Öztürk, “İlçemizde büyük bir dönüşüm hamlesinin içerisindeyiz. Sadece mekânların fiziksel değişimini kapsamayan dönüşüm aynı zamanda sosyal dönüşümle desteklenecek” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim