İKİ ÖDÜL BİRDEN

Erenler Belediyesi, belediyeciliğin Oscarı olarak adlandırılan ‘Marka Projeler Marka Belediyeler’ platformunun yaptığı değerlendirme sonrasında iki ödüle birden layık görüldü. Bütçeyi doğru kullanma, vizyonel projeler, vatandaşın hizmet memnuniyeti gibi kriterlerin dikkate alındığı kategoride Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk En Başarılı Belediye Başkanı ödülüne layık görülürken, modern çağ ile gelenekleri örtüştüren, şehrin yeni vitrini Kentsel Dönüşüm Projesi ise marka projeler kapsamında ödüllendirildi.

BAKAN KATILAMADI

Ankara Meyra Palas Otel’de düzenlenen ödül törenine Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’de katılarak ödül alan belediyelere plaketlerini takdim etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yerel Yönetimler Toplantısının uzaması nedeniyle törene katılamadı. Erenler Belediyesi’nin iki ödül aldığı törende Ankara Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Anıtı, Ordu Büyükşehir Belediyesi Estetik Kent İnşası, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon Projesi ile ödüle layık görülen Büyükşehir Belediyeleri olurken 30 civarında il ve ilçe belediyesi ödüle layık görüldü.

ÖDÜLÜ DİŞLİ VERDİ

Marka Projeler Marka Belediyeler platformunun iki ödüle layık gördüğü erenler Belediyesi’nin ödülünü Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin elinden alan Başkan Cavit Öztürk “Yapılan hizmetlerin takdir edilmesi hele ki ülke genelinde ses getirmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Birçok büyükşehir ve il belediyesi arasında iki ödül birden almaktan mutluyum. Belediyemize verilen ödülü mesai arkadaşlarım ve Erenler halkı adına aldım. Halka hizmet hakka hizmet düsturunda çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Durmak yok hizmete devam ” dedi.

İLK TEBRİK DİŞLİ’DEN

Marka Projeler Marka Belediyeler ödül törenine katılan Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli “Ak partili belediyeler hizmet yarışında olmalı. Partimizin kurucusu, davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan belediyecilikten geliyor. Ülke genelinden çok sayıda belediyenin projeleriyle yarıştığı bir platformda şehrimden bir belediyenin iki ödüle layık görülmesi beni mutlu etti. Erenler Belediyemizin ödül almasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Umarım şehrimize daha çok ödül getirecek projeler üretilir” dedi

Editör: TE Bilişim