BASINA TANITILDI

Cuma günü Serdivan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarında kapılarını halka açacak olan Aystown Yaşam Merkezi basın mensuplarına tanıtıldı. Toplantının ev sahipliğini Aystown Yaşam Merkezi Mutfak Koordinatörü Murat Bozok, Operasyon Müdürü Kemal Eken, İnsan Kaynakları Müdürü Adem Korkmaz ile Halkla İlişkiler Sorumlusu Büşra Alaylı ve Halkla İlişkiler Uzmanı Nurdan Kara gerçekleştirdi. Aystown Yaşam Merkezi’nin çay ve hamur işleri konseptinde hizmet veren markası Çaya Mola’da basın mensupları ile kahvaltı yapan Aystown yöneticileri daha sonra proje hakkında bilgiler verdi.

REMLEY İNŞAATA TEŞEKKÜR

Aystown Yaşam Merkezi projesinin yatay mimari prensibi ile inşa edildiğini ifade eden dünyaca ünlü şef Murat Bozok, “Aystown Yaşam Merkezi uzun süren gecelli gündüzlü bir çalışmanın ürünü. Kurumsal kimliğinden menüsüne kadar çok uzun süre üzerinde çalıştık. Şu an Aystown’da 130 kişi çalışıyor. Kısa zaman içerisinde 150 olacak bu sayı. Bu kritik zamanda Remley İnşaata böyle bir yatırımı hayata geçirdikleri için teşekkür ediyorum. Herkes yatırımları durdururken Remley İnşaat bu projeyi hayata geçirdi” dedi.

“ÇOK İYİ BİR MUTFAK KADROSU KURDUK”

Aystown’un 6 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu ifade eden Bozok, “6 bin metrekarenin 2 bin 500 metrekaresi kapalı alan. Remley İnşaat projenin bir sokak havasında bir cadde gibi samimi olmasını istedi. Projemiz bu fikir etrafında şekillendi. Aystown Yaşam Merkezinde Gastronomiye önem verdik. Çok iyi bir mutfak kadrosu kurduk. 3 aydır da bu kadro ile denemeler yapıyoruz. Emin olun bu süre bir restoran grubu için çok uzun bir süre ancak, biz gastronomiye farklı bir soluk getirmek ve standartları daha üste çıkarmak istiyoruz. Aystown Yaşam Merkezinde kendi markalarımızı oluşturarak kendi değerlerimizi oluşturduk. Bu proje Remley İnşaatı’ın bu alanda ki ilk yatırımı. Başarılı olursak Bu AVM modelini Sakarya’nın ve Türkiye’nin farklı yerlerine taşımak istiyoruz. Bu markayı bütünsel yada teker teker farklı yerlerde canlandırmak istiyoruz. Bunun için tüm markalarımızı buna göre kendimiz dizayn ettik. ” diye konuştu.

“HERKESE HİTAP EDİYORUZ”

7’den 70’e herkese hitap eden bir konseptleri olduğunu ifade eden Bozok sözlerini şöyle sürdürdü: “Burayı dizayn ederken herkese hitap etmesini istedik. Kebapçsından, nargilecisine, dünya mutfağından çayına, kahvesinden sokak lezzetlerine kadar yemekten anlayan ve nefes almak isteyen herkese hitap etmek istiyoruz. Aystown Yaşam Merkezi içerisinde 6 restoranımız var. Ayrıca sergi alanımız, açık hava etkinlik alanımız, çocuk oyun alanımız da bulunuyor. Örneğin sergi alanında çeşitli atölyeler düzenleyeceğiz. Ayrıca burada bir halk pazarı ile yerel üreticilerin ürettiği doğal ürünleri sergilemek ve satışa sunmalarına olanak sağlamak istiyoruz. Aystown Yaşam Merkezinde tamamen yerel düşündük. Tüm tedarikçerilerimizin Sakarya’dan olmasına özen gösterdik.”

AYSTOWN’DA YER ALAN MARKALAR

Bozok konuşmasında Aystown Yaşam Merkezinde bulunan markaları tanıttı. Bozok, “ Projemizde bulunan Apetit, dünya mutfağı üzerine. Burada geniş bir menümüz var. Projemizde yer alan en büyük restoranımız. Yaklaşık 250 kişilik kapasitesi var. Çaya Mola adından da anlaşılacağı üzere daha çok çay ve hamur ağırlıklı menüsü ile hizmet verecek. Coffe And Dreams 3.nesil bir kahveci. Demleme çeşitleri ve kahveleri ile son derece kaliteli bir marka olacak. Lush’ta nargile ve kahve ikram edeceğiz müşterilerimize. Strada yeni nesil bir hamburgerci. Burada da sokak lezzetleri, sosisliler gibi ürünlerimiz olacak. Yegane, kebapçımız. Yerel lezzetleri menüsünde sunacak. Tüm markalarımızın kurumsal kimliği A’dan Z’ye birbirinden farklı” dedi.

AYDİLGE VE PİİZ KONSERİ

Cuma günü Aystown Yaşam Merkezinin açılışının başlayacağını ifade eden Bozok, “Cuma günü nasipse açılıyoruz. Cumartesi günü farklı bir program yapacağız. Burası halkın yeri olsun istiyoruz. Açılışa katılan herkese bir makas vereceğiz ve açılış kurdelesini herkes birlikte kesecek. Konser ve söyleşilerimiz olacak. Pazar günü lezzet üstadı ve sevgili dostum Mehmet Yaşin burada olacak” diye konuştu. Açılış programı hakkında bilgi veren Aystown Yaşam Merkezi Halkla İlişkiler Uzmanı Nurdan Kara, “Cuma günü itibariyle Murat Bozok’un da dediği gibi hizmete açılıyoruz. Cuma akşamı saat 19.00’da Aydilge konseri var. Cumartesi çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Cumartesi akşamı saat 19.00’da sevilen grup Piiz Aystown Yaşam Merkezi sahnesinde Sakaryalılarla buluşacak. Yine Cumartesi gündüz bandomuz olacak, çocuklarla ilgili etkinliklerimiz olacak. Pazar günü Trio orkestramız, bandomuz, seramik atölyemiz, stand up gösterilerimiz olacak. Ayrıca Mehmet Yaşin’in konuşmacı Murat Bozok’un moderatör olacağı söyleşimiz olacak” şeklinde ifadeler kullandı. Konuşmaların ardından Aystown Yaşam Merkezi basın mensuplarına gezdirildi.

Editör: TE Bilişim