Sakarya'da Öğretmenler günü etkinlik hazırlıkları devam ederken Aykut Yiğit Ortaokulu bir ilke imza atarak, yönetici ve öğretmenlerinin katılımı ve katkıları ile duygu yüklü müthiş bir klip hazırladı. 

Sizler ikbal ışığısınız.

Aykut Yiğit Ortaokulu Okul müdürü Muhterem Altun'un "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin nekadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız." mesajıyla başlayan klip profesyonel stüdyo ortamında Aykut Yiğit Ortaokulu yönetici,  öğretmenlerinin katılımı ve katkıları ile hazırlandığı bilgisine vurgu yapıldı.

24 Kasım öğretmenler günü için hazırlanan klip Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK'un Öğretmenler günü mesajı ile son buluyor. 

"Korkmadan, kızmadan, yormadan, sevgiyle, ilgiyle, bilgiyle; kendilerine bahşedilen özel ve güçlü bir sabırla insan yetiştiren, tüm zorluklar arasında " İyi ki öğretmenim" diyen koca yürekli öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutluyor, ülkemin eğitim ağacının dalında onlar gibi yaprak olmaktan duyduğum gururu bir kez daha tekrar ediyorum." mesajı yer aldı.

Söz: Hasan Tahsin Ertürk

Müzik: İsmet Nedim Saatçi

Ses kayıt: Gökhan Al

Editör: TE Bilişim