Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Sakarya Şube Başkanı Aslıhan Ateş, Afrin harekatı ile ilgili basın açıklaması yaptı. Ateş, “Ülkemiz son zamanlarda tarihin en önemli anlarına şahitlik ediyor. Afrin harekatı da ülkemiz maalesef ki ateş çemberinde yer alarak büyük sıkıntılara sürüklüyor. Bizler ADD olarak her zaman askerimizin yanındayız ancak bu harekat ülkemizi büyük kaosa sürüklemektedir. Biz bunun endişesini taşımaktayız. O yüzden bizler de burada toplandık ve düşüncemizi ifade etmek istedik” diye konuştu.

FARKINDALIK

Ateş açıklamasını şöyle sürdürdü, “Genel merkezimizi burada görmek bizleri çok mutlu etti. Bize moral kaynağı oldu. Bizler hep birlikte varız ve hep birlikte sıkıntıları dile getirmek için buradayız. ADD olarak bu yolda etkinliğini artırmak ve her zaman farkındalık oluşturmak ve çalışmalarımızı bu yönde geliştirmek için çalışıyoruz. Amacımız gençleri Atatürkçü Düşünceye davet edip bu alana yöneltmektir. Bizler de bu alanda gençlere yönelik yaptığımız çalışmalara her zaman öncülük tanıyarak gerekeni yapıyoruz“ dedi.

HEM ŞUBELER

Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akgün, “Hem şubelerimizi hem de ileride yapacağımız çalışmaları yapmak için buradayız. Türk devrimi üzerinde devamlı çalışmalar yapmakta ve bilhassa gençleri bu alana yöneltmek için çaba gösteriyoruz” dedi.

DÜŞEN GÖREV

Genel Sekreter Öner Tanık, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu Ateş çemberi olan Afrin harekatında nasıl rol alacağı. Bizler böyle bir ortamda Atatürkçü Düşünce Derneğine düşen görevleri yapmak için buradayız. Ve her zaman Türk askerimizin arkasındayız. Çünkü derneğimiz 343 şubesi ve 27 temsilciliği ile Türkiye’nin en büyük demokrasi örgütüdür.”

Editör: TE Bilişim