Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk Anadolu Lisesi’nden ziyaretine gelen heyetle buluştu. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Atatürk Lisesi Müdürü Eyüp Yazıcı, Müdür Yardımcısı İsmail Kestane, Öğrenci Başkanı Utkaşe Bağ ve son sınıf öğrencilerinden Sinem Yağız yer aldı.

Teşekkür ediyoruz

Büyükşehir’in Atatürk Anadolu Lisesi’ne yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Eyüp Yazıcı, “Atatürk Anadolu Lisesi, 62 yıllık eğitim geçmişiyle Sakarya’ya birçok önemli ismin kazandırılmasında bir basamak olmuştur. Tarihi bir lise olma özelliği taşıyan okulumuz merkezi bir yerde bulunduğu için çeşitli ihtiyaçları vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na okulumuz bahçesinde gerçekleştirdiği asfalt serimi ve yaşam alanı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Eğitime sunulan destekle öğrencilerimiz daha kaliteli ve güvenli bir ortamda eğitim alma şansı buluyorlar” dedi.

Öğrencilerin güvenliği ve konforu

Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime katkılar sunmaya devam edeceklerini belirten Başkan Toçoğlu, “İlimizin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Atatürk Anadolu Lisesi’nin bahçesinde öğrencilerimizin güvenliği ve konforu için birtakım çalışmalar gerçekleştirdik. Bahçeyi yeniledik. Öğrencilerimizin bir arada vakitler geçirebileceği kamelyalar yerleştirdik. Oyun alanları oluşturduk. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime dün olduğu gibi bugün de destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Öğrenci Başkanı Utkaşe Bağ ve Sinem Yağız günün anısına Toçoğlu’na hediye takdim etti.

Editör: TE Bilişim