Edinilen bilgilere göre Akyazı'ya bağlı Kuzuluk Fabrika Mahallesi Fatih camiinde hırsızlık olayı meydana geldi. Fatih Camii İmamının verdiği bilgilere göre aynı hırsızın camiye 5. Kez geldiğini ve her defasında sadaka kutusundaki paraları aldığını belirtti. Hırsızın genellikle Salı günleri sabah saatlerinde geldiğini belirten İmam birkaç kez hırsızı beklediklerini fakat gelmediğini söyledi.

Camiyi mesken tuttuğu gözlenen hırsız bayanların giriş yaptığı kapıdan girerek önce camiyi gözetledi daha sonra imamın odasına girdi. İmam'ın odasından bir süre sonra çıkan hırsız sadaka kutusunu alarak açmaya çalıştığı görüldü. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anı görenleri şaşırtacak cinstendi.

Hırsız bir süre sadaka kutusunu açmaya çalışırken dışarıdan ses geldiğini hissedince ise caminin iki kapısından dışarıyı gözetledi daha sonra sadaka kutusuna tekrar yönelerek zorlamaya devam etti. Sadaka kutusunu açarak içindeki bir miktar parayı alan kimliği belirlenemeyen şahıs yine bayanlar kapısından çıkış yaparak kayıplara karıştı.

Editör: TE Bilişim