FETÖ'Terör örgütünün 15 Temmuz 1 yıl önceyaptığı hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Kuzuluk Mahallesinde Akyazi Demokrasi meydanına kadar yürüyen binlerce kişi meydana tıklım tıklım doldurdu.

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde 15 Temmuz şehitleri 5’ci gününde de devam ediyor. İlçe Kaymakamlığı, kamu ve STKlar tarafından organize edilen demokrasi yürüyüşü Kuzuluk Kaplıcalarından başladı.

Kuzuluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan 125 Metrelik dev Türk bayrağı ile başlayan yürüyüşe İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı, protokol üyeleri ve İlçe merkezinden yürüyüşe gelen vatandaşlar Kuzuluk Fatih Camiinden yürüyüşe katıldılar.

Binlerce kişinin katıldığı Yürüyüş sonrası Demokrasi meydanında bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Ömer Kalaylı yürüyüşe yaklaşık binlerce kişinin katıldığını belirtti. Selamlama konuşması yapan Kaymakam Kalaylı ve belediye başkanı Akyazılı vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Beşinci gece nöbetinde yürüyüş sonrası kısa bir ara verdikten sonra tekrar başladı.

Binlerce kişinin katıldığı Demokrasi yürüyüşünde belediye Mehteran takımı Hastane Mahallesinde karşılama yaparak İlçe merkezine kadar eşlik etti.

Editör: TE Bilişim