Otomobil fabrikalarına gövde parçalarını üretmek amacıyla 1990 yılında İbrahim Küçükoğlu tarafından Bursa’da kurulan Akpres, 2008 yılında da Sakarya’nın Hendek ilçesindeki 2. Fabrikasını hizmete açmıştı. Sakarya Akpres’in 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle Adapazarı’nda kutlama yemeği düzenlendi. Şirket’in Bursa ve Hendek fabrikalarında çalışanların aileleriyle katıldığı gecede, şirkette 5, 10, 15 ve 20. yılını dolduranlara teşekkür plaketi verildi.

DAYANIŞMA RUHU

Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, şirketin Genel Müdürü Tolga Türkaslan ve üst düzey yöneticilerin de katıldığı gecede, video gösterimi eşliğinde şirketin tanıtımı yapılırken, şirket çalışanlarından oluşan mini koronun konseri ise geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı. Gecede kısa bir konuşma yapan Oğuzhan Küçükoğlu, Adapazarı Akpres'in, Japon Üretim Sistemini benimseyen ve uygulayan ender yerli otomobil yan sanayi kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, özverili çalışmalarıyla şirketin başarılarında büyük pay sahibi olan şirket yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür etti. Kuruluş yemeğinin, aidiyet ve dayanışma duygularını pekiştiren çok güzel etkinlikler olduğunu dile getiren Küçükoğlu, çalışanları ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Genel Müdür Tolga Türkaslan’da konuşmasında firmalarının yaptığı yatırımlar ve çalışanlar arasındaki uyum sayesinde her geçen gün global pazarda etkin hale geldiğine vurgu yaptı. OEM’lere doğrudan üretim yapan dünyadaki ender firmalar arasında olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Tolga Türkaslan, “Bizi daha başarılı günler bekliyor. Çünkü biz başarıya inanmış büyük bir aileyiz” dedi.

İSMAİL TÜRÜT ÇOŞTURDU

Öte yandan gecenin sonunda ise Karadenizli ünlü sanatçı İsmail Türüt konser verdi. Türüt'ün hareketli türküleri ile coşan şirket çalışanları, keyifli bir gece geçirerek, streslerini attılar.

Editör: TE Bilişim