Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı; İlimiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan Özgüllü, Güneşoğlu ve Sarılar Dış Ticaret gibi borsamız üyesi firmaların ISO İkinci 500 listesinde bulunması bizleri son derece memnun etmiştir. Dünyada rekabetin en üst seviyede yaşandığı bu dönemde başarı kolay değildir. Firmalarımız büyük emek harcayarak ülkemize değer katmak amacıyla kalite, yenilik ve verimlilik odaklı çalışarak başarılarını taçlandırmışlardır.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik konjonktür içinde üretime odaklanıp ekonomiyi güçlendirmek, işsizliği azaltmak ve sanayide katma değer sağlamak için büyük bir sorumlulukla yılmadan, yorulmadan çalışmaya ve üretmeye devam etmemiz gerekmektedir.

Sanayicilerimiz bundan sonrada, değer yaratmaya, devam edeceklerdir. Sanayinin temelini oluşturan tarım sektörünün önümüzdeki yıllarda sıralamada daha da yükseleceğine inanıyorum. Dünya ile rekabet ederek ülke ekonomimize katkı sağlayan tüm firmalarımızın yöneticilerini ve çalışanlarını bir kez daha kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim