Kampanya çerçevesinde Facebook’ta açılan sayfada, şu görüşler savunuldu:
“01 Şubat 2012 tarihinden itibaren Adapazarı - Haydarpaşa arasında çalışan ve Anadolu'dan gelip Haydarpaşa'ya giden trenlerin yolları kapandı. Biz o günlerde kenti yönettiğini zanneden kişilerce söylenen, "Bu tren seferleri geçici olarak kaldırılıyor. 30 ay sonra yeniden başlayacak" sözlerinin bir yalan olduğunu zaten biliyorduk ve haklı da çıktık. Çünkü garın bulunduğu alanı ranta çevirmek için birçok yandaşın ağızlarından salyalar akarak beklediğini görüyorduk.

İşin en acı tarafı da, bu trenin kaldırılması ile en çok zarar gören kesimin, yönetimde kendi seçtikleri insanların bulunması nedeniyle sessiz kalmalarıdır. Oysa bu kent hepimizin ve onu koruyup kollamak, daha iyi yaşanılabilir bir kent haline getirmek hepimizin temel görevidir.

Bu elimizden alınan hakkımızı geri almak için sürekli olarak dile getirmeliyiz. Özellikle de seçimlerin çok konuşulduğu bu günlerde biz de bu konuyu gündemden düşürmemeliyiz.

İşte bu düşünce ile bir kez daha haykırıyoruz; Adapazarı Garı Halkındır Halkın Kalacak ve Bu Tren Gelecek Başka Yolu Yok.

Editör: TE Bilişim