AKP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce dahil herkesin trenin Adapazarı’ndan çalışması konusunda hemkir olmasına rağmen, başkanlığı 21 gün sonra sona erecek Toçoğlu’na danışı-lacağının açıklanması şaşırtıcı bulundu.
GÖNÜL ALMA DEĞİLSE...
Yavuz’un söz konusu açıklama sonra-sında “Biz Zeki Bey ile yolumuza devam etmedik ama çok nitelikli icraatları var, çok sağlam dürüst işleri var. Zeki Bey in-sanlar zulüm çeksin, insanları trenden mahrum edelim diye düşünmemiştir.” sözlerini sarfetmesi, kırgınlıkları yok etme çabası olarak algılandı. Yavuz,  büyük bir gerekçe olmazsa sorunun çözüleceğini kaydetti. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Sakarya Gazeteciler Birliği’nin kahvaltısında şehir sorunları ve çözüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda b.ulundu. Sakaryaspor’a sponsor arayışına da değinen Yavuz, Sakaryaspor için yüzünü eğip, Şen Piliç’in sahibi Haşim Gürdamar’dan yardım istediğini, aynı şekilde milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun BMC ile temasta bulunduğunu ve 2 milyon 300 TL’lik destek sağlandığını anlatarak, “Bu çabalarımız teşekkürü hak etmiyor mu?” diye sordu.. 

Editör: TE Bilişim