Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Milletvekili ATABEK, Baro Başkanı Av. Abdurrahim BURAK'a yeni görevinde başarılar diledi.

Adli Yardım çalışmaları hakkında Baro Başkanı Av. Abdurrahim BURAK ve CMK-Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim MERT tarafından bilgi verildi. Avukatlık hizmetinden yararlanmaya, ekonomik gücü olmayan bireylere hukuki başvurularını yapabilmeleri ya da davalarını açabilmeleri için hukuki yardım sunmaya çalışan adli yardım bürosunun sınırlı kaynağının artırılması durumunda şehrimizde yaşayan maddi açıdan güçsüz ve adalete erişimde zorluk yaşayan vatandaşlarımız bakımından önemi vurgulandı. Bu noktada başta belediye olmak üzere sosyal açıdan önemli görevler ifa eden kamu veya sivil toplum kuruluşları adli yardım bürosunun desteklemesi durumunda hizmetin daha da yaygınlaştırılacağı ifade edildi. Baro Başkanı BURAK ise; “Baro güçsüzün, mağdurun her zaman yanında olacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan BURAK, Milletvekili Çiğdem ERDOĞAN ATABEK’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek meclis çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim