1.AYAK: Bu mesafede 3 kez kazanma başarısını göstermiş DYMAXION, dil bağı çıkartılan NEON KNIGHT ve formunu çok geliştiren BÜYÜK BABA öncelikle düşünülmelidir. Hazırlıkları beğenilen OASIS’e dikkat! Ağırlaşan kilosuna rağmen formda GUR KHAN ile birlikte GÜRSUHAN, SÜPER ALP ve RUN FOR RUYA geniş kurgularda sırasıyla dikkate alınmalıdır.

2.AYAK: Her yarışında üzerine koyarak gelen BÜLENT etkili binicisiyle favori olmayı hak ediyor. Dileyenler kuponlarına tek atabilir. Uzun İlk startını kazanıp uzun süre ara vermiş olsa da yetenekli bir kısrak görünümündeki FİRUZAN takibe alınmalı. Burada iddialı olabilecek performansa sahip SÖZENBİR ters bir yarış yapabilir. BAYAYNA, DAİMON ve ÇELİK ADAM daha sonra değerlerlendirilmesi gerekenler.

3.AYAK: Bu yarış için yapmış oldukları hazırlıklarında göz dolduran FINDIKKIRAN ve HAWAI STORM küçük kuponlar için yeterli olabilir. Grupta yarış kazanmış dört isimden birisi olan JAKOBIN usta pilotuyla dikkate alınmalı. Yazımı hazırlarken Bursa’dan dostlarım bana BATTLE RHYTHM ismini fısıldadı, benden söylemesi. 4.AYAK: Bilinen güç ve kalitesiyle rakiplerine üstünlük sağlayacağına inandığım GÜMBÜRGÜMBÜR’ü günün bankosu olarak öneriyorum.

5.AYAK: Son işinde 1000/1.01.3 - 400/24.7 yaparken dikkatleri üzerine çeken PENGUEN favorimdir. YAZLALI, MENİNA, DIVINE BEAUTY ve ASYA FIRTINASI rakip olarak önereceğim safkanlar.

6.AYAK: İkincilikte kaldığı yarışıyla fit duruma geldiğini belli eden GÖKHAN EFE kazanmasını beklediğim isimdir. Ciddi hazırlıklara sahip MOUNT MONET tek ciddi rakibi olacaktır. PERŞEMBE iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (6-7-8-5-3-1-9-4) (3-11-2-1-5-8) (1-5-2-4) (1) (2-1-6-3-4) (3-7