1.AYAK: Zorlu geçmeye aday koşu sağlama almalıyız. Kocaeli kumunda bu mesafede birçok kez kazanan İLKERBEYLİ, aynı performansını burada da yinelerse kazanır. Pisti ıslak bulursa BÜYÜK AJİBA ters bir koşu çıkarabilir. Uzun süredir koşmasa da yeterli hazırlıklarıyla JUNİOR ZAPPA, PENGUEN, KARA MAHMUT ve HILL HEAD küçük kurgulara yeterli olur. Geniş kuponlara ise WEST GROVE, SAVAŞ ATI, CASANOVA ve QAVIY mutlaka ilave edilmelidir.

2.AYAK: İdman görünümü beğenilen LARRY BIRD ve takip atım MISS TUDOR öncelikle atlarım. Form durumu çok iyi görünen LION FLAG ve DEEP LOVE da ihmale gelmez. RABİA HANIM, GRAND HOPE, FIRTINA ŞİMŞEK, AYON, BARBO ve İMZA sağlam kuponlarda bulunması gerekenler.

3.AYAK: Bu koşuyla yarış hayatlarına merhaba diyecek tayların ayaklarının düz basmasını diliyorum. Orijin olarak kağıt üzerinde gayet iyi görünen ve idman pistinde de pişkinlikleriyle öne çıkan SHOEMAKER ve VICTOR WOLLES ikilisini ayırımsız kuponlara işaretleyelim.

4.AYAK: Bu pistte 3 kez kazanmayı başaran ve derece olarak rakiplerinden öne çıkan GÖLDEM’i uygun rakiplerinin yanında günün bankosu olarak öneriyorum.

5.AYAK: Her yarışını bir öncekinden daha iyi koşan MAZLUMZÜLFİKAR, tecrübeli jokeyiyle ilk şans verdiğim tay. Üst üste kazanan formda YANAR TAŞ en ciddi rakip konumunda. Takip atım LÜLEBURGAZ, usta jokeyiyle FEYAT BABA, son olarak DÜNÜR ve BEDİH’i de ilave ederek rahat koşu izleyelim.

6.AYAK: Tırnağının ucuna getirilen YOLAŞAN, çok uygun kilosuyla yarışın en şanslı ismi olacaktır. Kazanacak kıvama gelen kalite EGEBEYİ tek ciddi rakibidir...

ALTILIM: (4-1-3-5-2-7-10-8-9) (1-4-2-3-14-15-18-17-6-8) (4-6) (1) (10-7-5-3-2-11) (8-2)