1.AYAK: Burada ilk startında kumda dördüncülük yapıp ardından son yarışında çimde yakın ara üçüncülüğünü de beğendiğim BEST OF HAZAL, daha da geliştirdiği formuyla ilk birinciliğini elde edebilir. İlgililerince uzun süredir özenle hazırlanıp dereceli galoplarıyla dikkatleri üzerine çeken ALTINBAŞAK, tecrübesi binicisiyle favorinin öncelikli rakibi olur. Gördüğü yarış sonrası değişim gösteren MADAM CHERNOBYL ve ilk startını alacak olsa da hazırlıklarında göz dolduran REACTIVE şans verilmesi gereken diğir taylardır.

2.AYAK: Bu pist ve mesafedeki son iki yarışını kazanırken nihayet orijinine yakışır performans sergileyen ZAĞNOS, birinciliğin en güçlü adayıdır. Adana’dan fit durumda gelen DALLICALI, son yarışını çimde kazansa da kum performansı da başarılı DOMATES GÜZELİ ve ikinciliklerindeki performansı burada iddialı olmasına yetecek EUPHRATES favorinin öncelikli rakipleri olarak düşünülmeli. Ahır ekibinin bu aralar üzerine titrediği ÖZKARA, bugün dahil her yarışında kollanmalı. Hazırlıkları beğenilen KÜÇÜK DEMİRKIRIM ve ÇELEKAN sürpriz hanemdeki safkanlar olacaktır.

3.AYAK: Kiloların şansları eşitlediği koşuda ÖZAYBERK, ZEHİR HAFİYE, BAYÇINAR ve KRALARSLAN birlikte değerlendirilmeli.

4.AYAK: Koştuğu 3 yarışını da çıktığı gibi adeta güle oynayana kazanırken üstün vasıflara sahip bir tay olduğunu belli eden GÖKYÜZÜ, süper formuyla birinciliklerine bir yenisini daha ekler. Bankom.

5.AYAK: Kazanacak duruma getirilen PERAMUS, PLAYA DEL AMOR ve MEZZO SOPRANO kapışması birinciyi belirleyecektir.

6.AYAK: Denk güçlerin mücadelesinde sıralamam VIKING MAN, KAISER SÖZÜ, COYOTE FLY, HAKK HANI ve FOREST EAGLE şeklindedir. Herkese bol şanslar...

SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (3-2-7-8) (7-6-3-9-11-10-8) (2-3-4-1) (2) (7-8-6) (4-1-6-2-3)