Seni o kadar özledim ki… Hangi kelimeyi yazsam, nasıl bir cümle kursam seni çok özlediğimi sana anlatsam, bilemiyorum. İlk buluşmamızda kocaman ve sımsıkı sarılacağım sana. Kalp atışımı hissetmen için. Sonrasında o güzel yüzünü iki elimin arasına alacağım. Güzel gözlerine, o yüreğimi yakan gülüşüne bakacağım. Bir süre öyle seyredeceğim seni. Sonrasında da öpeceğim yanaklarından. Issız bir çöle su vermek gibi olacak.

Sonrasında bir yemeğe gideriz veya bir kahve içeriz. Konuşacağız, senden, benden, bu hayattan. Hayata sitem edeceğim karşıma seni neden bu kadar geç çıkardığı ve bu kadar yılımı harcadı diye. Sen de ‘’Ben hep buradaydım.’’ diyeceksin ve güleceksin. Sen güldükçe ben çok mutlu olacağım. O kadar mutlu olacağım ki o anda ismimi sorsan söyleyemeyecek kadar…

El ele sahile inen dar sokaklardan geçip denize ulaşacağız. Deniz kenarında yürürken martılar eşlik edecek bize. Bir simit alıp martılara atacağız. Orada da güzel yüzünü, muhteşem gülüşünü seyredeceğim. O an zaman duracak hiç akmayacak sadece sen ve ben olacağız hareket eden. Kumların üstünde bir sağa bir sola koşacağız. Sonrasında eski Türk filmlerinde olduğu gibi birbirimize doğru koşup sarılacağız. Bana yeniden mutluluğu tattıran insan, hoş geldin diyeceğim sana.

Gün bitecek seni evine bırakacağım. Daha kapıdan içeri girdiğin anda mesaj atacağım sana, nasılsın diyeceğim, üstüne titreyeceğim. Seni mutlu etmek için her şeyi yapacağım. Hatta seni o andan itibaren çok özlemeye başlayacağım. Gecenin gündüz olması için sabırsız bir şekilde bekleyeceğim. Ertesi gün sana koşa koşa geleceğim ve seni evinin önünde bekleyeceğim. Belki de ellerimde çiçekler olacak daha önce hiç almadığım. Sırf o gülüşünü ve mutluluğunu görmek her şeye değecek.

Günler birbirini kovalayacak, bahar geçecek kış gelecek, kış geçecek yaz gelecek senle ben daha da mutlu olacağız. Anılarımız olacak, birlikte paylaştıklarımız, yaşadıklarımız. Fotoğraflarımız olacak bizi ölümsüzleştiren bu dünyadan bizim de geçtiğimizin kanıtı olacak fotoğraflar. Bir sevginin kanıtı olacak bu fotoğraflar. Arkadaşlarımız olacak onlarla dertlendiğimiz, güldüğümüz, birbirimize yardımcı olduğumuz. Her şey yaşanacak ve her şey olacak.

Bunların hepsi ve daha fazlasını beraber yaşayacağız, belki de beraber yaşlanacağız aynı evin çatısı altında. Kim bilir belki o zaman daha da çok sevip anlayacağız birbirimizi. Bu hayatın şanslı kişileri olacağız birbirimizi bulduğumuz için. Bütün bunların hepsi olacak. Neden mi hep gelecek zamanlı yazıyorum bunları?

Daha seninle tanışmadım ki… Ama şimdiden çok özlüyorum seni.