Erenlerde Kışlaçayspor ile Erenlerspor adına oynanan maçın başlığına gazozuna maç diye bir başlık attığım için kimse bana kızmasın.

Bizde zaten iş olsun diye, bize en yakın oyun alanı olduğu için Erenleri seçtik. Hatta bu maçın ancak ikinci yarısına yetişebildim. Sevgili Mesut Nalbant’ın cenazesinde son görevimi yapmak adına Ömer Sarıca ile beraber Akyazı’da kılınan cenaze namazı sonrası apar topar gittiğim Erenlerdeki maçın ilk yarısı 0-0 bitmişti.

Ayağım uğurlu gelmiş olacak ki üç gol seyretme şansım oldu. Sahaya alt yapı oyuncu grubuyla çıkan Erenlerspor kulübesi olsun, tribünler olsun düşecek son takımın ismini öğrenmek adına heyecan yaptılar. Kimi Hendekteki maçı, kimileri Hacıkışladaki maçın sonucu için kafa yoruyorlardı. Hani bendenizde onlardan farklı değildim.

Buna karşın yine de hem Erenler adına hem de Kışlaçay adına seyrettiğim oyun içinden kafama bazı notlar ilave ettim.

Kışlaçayspor’da siyahi iki Üniversite öğrencisi varmış. İlk kez seyrettim. İleri uçta oynayan Hametin oyun zekasını , oyun anlayışını beğendim. Atakan’a attırdığı ilk gol usta işiydi.

Erenlerspor’un U 19 ağırlıklı kadrosu içinden gözüme A.Kadir ile Talha’yı kestirdim. Tek golde imzası olan Tahir’in sprinter yapısını da gelecek adına buraya not etmek gerek.

Sonuçta kaybedenin üzülmediği, kazananın çok fazla sevinmediği maçın içinden daha deneyimli olan Kışlaçay’ın ligi üç puanla kapaması fazla sürpriz olmadı. Ligin sonunda iddia kulvarı dışında kalan maçlar ne kadar heyecan vericiyse ,bu maçta öyle bir maç olan süper lig dosyası içine taşındı.