1.AYAK: Yarış hayatında koştuğu kum pist yarışlarında genel itirabiyle iyi performans sergileyen BIPOLAR LADY aslında tam bir uzun mesafe çim atı. Bugün için hem mesafeyi hem de pistini bulan safkan kazanmaya yakın görünüyor. ANADOLU BEYİ, ABUBAKAR ve THOR MAN üçlüsünü ciddi rakip olarak görüyorum.

2.AYAK: Her ne kadar yarış hayatına bu koşuyla birlikte başlayacak olsa da aldığım duyumlar doğrultusunda hedef yapılarak hazırlandığını öğrendiğim FUNDAMENTAL ilk startında maiden’dan çıkıp çok farklı yerlerde görebileceğimiz tay. İlk bankom.

3.AYAK: Tatminkar yarışlarıyla buradaki rakiplerinden öne çıkan YABANKIZ kazanan olmaya yakın görünen isim. Ancak bu tip yarışlarda beklenmedik atların kazanması durumunda ikramiyenin cazipleştiğini biliyoruz. Bundan dolayı; ARAYEKYİ, ASİL RÜZGAR, RUSGELİN, SEHERİNSESİ ve NAZO SULTAN beklentilerimize karşılık verebilecek isimler.

4.AYAK: Her ne kadar az at koşacak olsa da her birinin bu mesafede 1.23 içerisinde koştuğunu gördüğümüzde, aslında ne denli denk güçteki kısrakların kapışmasına tanık olacağımızı görüyoruz. Ayırt etmeden ‘HEPSİ’ne şans veriyorum.

5.AYAK: Kaba kuma çıkacak olmanın avantajını elinde bulunduran SAVAŞ ATI uygun rakipleri arasında kazanan olacağını düşündüğüm isimdir. İkinci bankom.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; hazırlıklarında rakiplerinden daha formda görünüme sahip WELKIN, GOLDWYN, SÖĞÜT, KING’S DAY ve ROSABAYA ayırt edilmeden birlikte yazılmalı. Herkese bol şanslar. SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (3-1-8-7) (12) (1-10-4-2-3-7) (5-1-6-2-4-3) (5) (17-3-16-4-15)