Sakaryaspor ürkek gözlerle baktığı Urfa maçının içine farklı bir skor soktu. Bu fark nasıl oluştu?

Bu farkın içindeki futbol hikayesi nasıl başladı ,nasıl bitti? Bu sor başlıklarının içini doldurup önünüze koymaya başlarken isterseniz önce, sahaya sürülen kadroyu dilimize dolayalım.

Urfa önünde savunmanın göbeğinden başlayıp diğer bölgelere konulan oyuncular bize göre Engin Korukır geldikten sonraki en önemli tercihler. Bu oyuncu grubu Urfa önünde az hatayla oynadı.

Devam ediyorum maçın başında rakibin ikinci bölgedeki baskısından ,kaptırılan toplarda kalemiz iki kez golle burun buruna geldi. Geldi de ne oldu?

Kaleci Ercüment müthiş kurtarışlarıyla Sakaryasporu öne doğru taşıyan adam oldu. Sonrasındaki futbol hikayesi içinde Talha’nın attığı şık gole tanık olduk. Batuhan’ın bu gole duvar olarak katkı vermesi golün güzelliğini besleyen futbol hamlesiydi.

Devam ediyorum savunma gerisine atılan kontra topta Beykan’ın aşırtma golü Urfa’nın futbol gardını çözen gol olarak günün içinde kendine yer buldu. İçimizi ısıtan futbol hikayesini anlatmaya devam ederken Batuhan’ın etkili bindirmesinde rakibi boğuşma alanına çekerken formasından çekilip düşürmesi sonrası eylemi yapan Urfalı oyuncunun ikinci sarıdan atılması ,farka koşan yolu açtı.

Sonra Sakaryaspor sazı eline aldıkça hücum zenginliği arttı. Önce Beykan’ın asistine uzanan Sağlıklı Mahir kafasını izledik. Sonra güne nokta koyan golde bu sefer Talha kesti Sağlık Mahire sadece dokunmak kaldı.

Günün futbol hikayesindeki gelişmelerin kısa özeti buydu.

bir kez daha umut aşılayan Urfaspor galibiyetinin içinde kalede Ercüment, önündeki ikili Cenk ve Burak, ileride Beykan ve Batuhan’ın yanısıra futbol alkışının bir bölümünü Talha’ya ,elde kalan bir başka öyküyü de gol noktalarında bu kez başarısız olmayan Mahir Sağlığa uzatmak gerek.

Maçın hakemi Yiğit Aslan iyi maç yönetti. MHK onu yükselmeye aday hakemler arasında olduğu için Sakarya’ya göndermiş. Avantaj oynatması, sarı kartlarını doğru kullanması, kendinden emin rahat bir hakem resmi çizmesi hakem artıları olarak geride kaldı. İyi hakem ,iyi sonuç ve iyi futbol. Umarız Urfa önünde gördüklerimizin devamı gelir.