Türkiye 2.Beyaz Grup lideri Şanlıurfaspor mu ? Evet. Sakaryaspor deplasmanda mı oynadı ? Evet. Takım 2-1 galibiyetten 2-2 razı gelip en azından beraberlikle döndü mü ? Evet. Ne oldu. Dünyanın sonu mu. Ersun Yanal Trabzonspor 6’lı buldu. Antalyaspor’a 3-0 dan 4-3 oldu. Futbol bu. Sakaryaspor’unki ilk mi. Hayır. Tarihi rezalat mi ? Hayır. Neden Özdemir’i takımın başından gönderme iştahı bu denli kabarık böyle.

Namağlup iki takımı Şanlıurfaspor, diğeri Sakarya. Beraberlik çok mu anormal ? Adamın sahasında berabere kaldık. N’balım.İlk defa mı lider takımla berabere kalıyoruz. Daha önce de yazdık ama nafile. Daha lig başlamadan biz olgunları takip ederken Osman Hoca’yı gönderme planları yapıldı. Sakarya’nın kalbur üstü spor müdürleri Osman hocanın gideceği takımlar hakkında toto oynuyordu. Yok bu takımın altında kaldı. Yok kapasitesi sorgulanıyor. Osman hoca böyle, Osman hoca şöyle.

Bu hengame içinde başlayan ve halen devam eden ligde namağlup yürütmek başarıdır. Başarı ister hocanın isterse futbolcuların olsun. Daha sezon başından beri adamın koltuğunu rahatsız edeceksin, her hafta senin yerine bunu getiririm şunu getirim diye kulağın kar suyu kaçıracaksın, her hafta bir yandan görüşmelerine devam edeceksin sonra bu adamdan verim bekleyeceksin.


Verim diyoruz da istifası istenen veya beklenen hoca 8 haftada namağlup. El insaf. Hocanın yanlışları yok mu? Var. Birçok yanlışı da olabilir. Ben de hocanın eksikliklerini kabul ediyorum. Bunların hepsi giderilebilecek eksiklikler. Son dakika oyuncu değişikliği bazı oyuncularındaki ısrarı. vs.vs. Kimde yok. Koca Fenerbahçe Beşiktaş bile bocalıyor. Biz bocalamışız çok mu. Osman Hoca şu andaki puan tablosuna ve rakamlara göre başarılıdır. Başarılı bir hoca neden gitsin, bazı eksikliklere rağmen işini iyi yaptığına inanıyorsa neden gitsin. Ama yönetim başarılı bir hocayı kovarsa tarihe geçebilir. Namağlup takımın hocasını kovarak yani. Bari bir yenilgi görsün, göndermek için nedeniniz olurdu.