1.AYAK: Son koşusunda beşinçi kalsa da dikkatimi çeken GENÇBERK, beğenilen hazırıklarıyla en şanslı isimdir. İdman görünümleri çok iyi olan BALTACI, BABAEMİR ve SALVO favorinin öncelikli rakipleri olarak dikkate alınmalıdır. Zaman zaman güçlerinin üzerinde yarışlar sergileyebilen GÜLDÜRGÜLDÜR, ARTİSEMRE ve MİRZALAĞA sağlam kuponlara mutlaka ilave edilmesi gereken safkanlar.

2.AYAK: Kazandığı yarışında sonlardaki güçlü ataklarıyla dikkatli gözlerine üzerine çeken LADY STONEHEART, aynı taktikle koştuğu takdirde yine kazanır. Galoplarında formlarının üzerine koydukları gözlenen RÜZGAR, PIN WHELL, TAYYİPHAN, TALİPCAN, BENNATO ve LONGSTAR favoriyi zorlamasını beklediğim isimler.

3.AYAK: Bu yarışı için Bursa’da çok iyi bir hazırlık devresine tabi tutulan KIZGINDEMİR, nispeten formsuz rakiplerinin yanında etkili binicisiyle kazanmasını beklediğim safkandır. Günün bankosu olarak kuponlarımıza işaretleyebiliriz.

4.AYAK: Sorunları giderilince gerçek performansını yarışlarına yansıtmaya başlayan ECLIPSE, hedef yaptığı bu koşuyu lehine çevirmeyi başaracaktır. Alternatif anko olarak değerlendirilebilir. Formlarını artıran ASİ KIRTAY, GONCANUR ve BESSEY favorinin bekenenin altında koşması halinde devreye girmesini eklediğim kısraklar.

5.AYAK: Birbirlerine üstünlük kurabilecek performansa ve güce sahip BAZGAZA, ONURLUEFE, DALOĞLU ve YARAMAZ dörtlüsünü burası için yeterli görüyorum.

6.AYAK: Çok iyi bir form tutan DIRTY WOMAN birinciliğin en güçlü adayı olup ciddi hazırlıklar gözlenen AYSHE ve BATHSHEBA sert rakipleri olacaktır. Bol şanslar... ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (9-4-7-8-12-3-2) (6-3-8-1-2-5-12) (3) (4-3-5-1) (8-7-1-3) (9-7-8)