1.AYAK: Her yarışlarında formlarını sürekli yukarılara taşımalarının yanı sıra grubun iyi performansına sahip isimleri OLRIC, KARADAĞLI ve BEKİR arasındaki zorlu mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

2.AYAK: Bu yarışı için yaptığı hazırlıklarındaki kolay görünümüyle kazanacak kıvama geldiğini tespit ettiğim ERGENE RÜZGARI, istikrarsız rakiplerinin yanında aprantisi büyük bir hata yapmadığı takdirde potayı önde geçecektir. İlgililerinin de çok güvendiği safkanı günün bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Start alacak safkanlar arasındaki kilo farklarının şansları da eşitlediğini düşünüyorum. Son form durumlarına ilaveten bu koşuya ait sıralamam ise YAĞIZAT, GÜLDÜRGÜLDÜR, BOTAN, PRATİK NEVZAT, BABAEMiR, KALAYCIKAY ve TAŞRALI şeklindedir.

4.AYAK: Bu yarış öncesinde yaptığı hazırlıklarında tırnağının ucunda görünen CANOĞLUM, kilo dezavantajına rağmen öncelik tanıdığım isimdir. Arka arkaya başarılı yarışlarıyla ne denli iyi bir form tuttuğunu kanıtlayan NEVZEN ve bu pistte zaman zaman gücünün üzerine çıkabilen ROCKABYE yakın rakipleri olacaktır. Yarışın sürprizi ise LOBO NEGRO’dan gelebilir.

5.AYAK: Bu yarışa ekiplerince kusursuz şekilde hazırlanan kalite safkanlar KREACHER ve PENDRAGON arasında müthiş bir kapışma bekliyorum. Kazananı fotonun belirleyeceğine inandığım ikiliyi ayırımsız kuponlarımıza işaretleyelim.

6.AYAK: Bu koşuda da üstte ve alttaki safkanlar arasındaki sıklet farkları süpriz ihtimalini güçlendiriyor. İyi bir form tutan SİNANLI başta olmak üzere ALEMİN KRALI, SONEMİR, HERGELE, KARAYÜREK, ACARTÜRK, GÖKKALE ve TURGUT USTA sırasıyla değerlendirilmelidir. ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (5-4-2) (3) (4-6-5-3-2-7-1) (1-4-3-5) (2-5) (4-7-8-5-2-3-9-1-6)