Erenlerspor kağıt üstünde zor gibi gözüken süper oyunun içinden beş farklı galibiyet çıkartarak ikinci yarının ilk üç puanını çıkardı.

Mavi Beyazlı ekibin oyun düzeni, oyuncu tercihleri, oynayanlar ve de oynamayanlar arasında gidip gelen forma mücadelesi içinde çok fazla sırıtmıyor.

Erenlersporun gençlik iksiri içinde var olan bir oyun düzeni var. Bu düzen bazen rakibe göre değişkenlik yaşasa da ,fazla hırpalanmadan soyunma odasından oyun alanına taşınıyor. Çok koşmak, rakibe baskılı oynamak ,mücadele yüzdesinin içine cesaret koymakla eş değer oyun içinden Hendek Akova Barış önünde çıkan şık 5-0 lık galibiyet biraz beklenmeyen sonuç olsa da ,günün oynanan Süper oyunu içinde Erenlerspor bu farklı galibiyetin çıtasını daha da yukarılara taşıyabilirdi. Oğuzhan Bilenin kaçırdığı penaltı buna sıcak bir örnek olarak gösterilebilir.

Mavi Beyazlı ekipte ben Akova Barış önünde Oğuzhanlardan soyadı Mutlu olanı çok beğendim. Erdide bu takımın kısa sürede bir parçası olmuş. Ayağına çok yakışan topu akıllı aşırtma ile ağlara göndermesi günün futbol lezzetinin bir parçası oldu.

Devre arasında Ensar’ı Pamukova 1968 veren Erenlerspor’un oyun anlayışında ,mücadele yüzdesinde değişkenlik yok. Bu takımın bu gün için yaptıkları gençliğe verilen önemin bir futbol eseri olduğuna vurgu yaparak gelelim Hendek Akova Barışa.

Ali Kemal kardeşime şunu hatırlatmak isterim. Ver parayı al oyuncuyu. Gönder oyuncuyu getir yenilerini mantığı ile oluşan kadro düşüncesi içinde gezen transfer furyası içinden çıkan futbol resminde görülen oki dikiş tutmamış. Erenler önünde seyrettiğim Akova Barış bu haliyle bulunduğu ligde zor kalır.

Orta sahası ve hücum hattı o kadar yetersiz ki, aslında hiçte fena olmayan savunma hattını felç etti. A.Kemal hoca ne yapıp ne yapacak orta sahasını ve de gol noktalarını onaracak. Yoksa bu haliyle , futbol sahalarında beyaz olan saçları da onu kurtaramaz.

Özetle bu kadar yatırıma yönelik transferlerle adından söz ettiren Hendek Akova Barışspor’da oyuncu grubu da kendine gelmeli.

Sonuç olarak Erenlerspor oynadığı ile farklı galibiyeti hak etti. Hendek Akova Barışspor ‘da evine ders çıkartarak gideceğini umduğum farklı yenilgiyi ,hiçte iyi oynamayarak fazlasıyla hak etti.

Maçın Hakemlerine fazla iş düşmedi. Serkan Önsal ve yardımcıları iki tarafa da adil yönetim sundular. Ben Bilal İnci adındaki kıdemsiz yardımcının kararlarını, oyuna müdahalelerini ve de hemen fark edilen, her yükseliş için aranan fiziki özelliğini çok beğendim.