1.AYAK: Yarış hayatlarına bu koşuyla birlikte start verecek olan 3 yaşlı Arap taylarının ayaklarının düz basmasını temenni eder kariyerlerinin üstün başarılarla dolu geçmesini dilerim. Uzun süredir idman pistinde olup yeterli pişkinliğe ulaştıkları gözlenen YOLDAŞBEY ve BİTURBO ikilisi, ilk sınavlarında birincilikle tanışmaya en yakın adaylar. Küçük kuponlar için bu iki isim yeterli olur. Sürekli artan formlarıyla kazanacak düzeye geldikleri belirlenen LAZ MEMO, EYMENHAN ve DEMBABA geniş kurgularda sırasıyla değerlendirilmesi gereken isimler.

2.AYAK: Bugüne kadar ortaya koydukları performanslarının yanı sıra form durumları da birbirlerine yakın görünen HASAN DAYI, MACERACI ve ÖZBİLDEN üçlüsü öncelikle dikkate alınmalıdır. Her yarışlarında kendilerini geliştiren YAMANCOŞKUNUM, ASRASYAD ve ŞANSLI KAFKAS daha sonra sırasıyla şans tanıdığım taylar.

3.AYAK: Üst üste kazandığı iki yarışı sonrası yaptığı hazırlıklarında göz kamaştıran GİZMO, alternatif banko adayımdır. Özellikle son ikinciliğinde Gizmo’ya baş farkıyla geçilirken tüm dikkatleri üzerine çeken REACTIVE ve ilgililerinin buraya sıkı işlerle hazırladıkları REINA DE DIAMANTES favorinin en küçük hatasında devreye girebilecek isimler.

4.AYAK: Bu yarışı için çok iyi bir hazırlık devresine tabi tutulan EREN EFENDİ’nin lehine mesafede etkili binicisiyle çıktığı gibi bitirmesini bekliyor banko öneriyorum.

5.AYAK: Rakiplerinden daha hazır görünüme sahip DORU YİĞİT, KUTALMIŞ, NEŞVAN ve NEVHAN isimli taylar ayırımsız kuponlara yazılmalı.

6.AYAK: Formlarını koruyan kalite kısraklar MARİSSA, DERİN SULTAN, BİLBİLAN ve NİLDA’ya birincilikte eşit şans tanıyorum.

Herkese bol şanslar...

SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (8-1-7-4-3) (1-2-3-7-8-5) (2-6-4) (4) (2-7-8-9) (4-3-2-1)