1.AYAK: Son yarışını kazanırken çok formda olduğunu gözler önüne seren ÇAĞLARKAN favorim olacaktır. Eküri avantajı olan GÖZYAŞI TAŞI ciddi rakip olacaktır. Bu ikiliyi bu koşu için yeterli görüyorum.

2.AYAK: Çim pistte daha iyi koştuğunu düşündüğüm ERBOĞA bankom olacaktır. Kendisi için son derece uygun rakiplerle start alacak olan bu tay koşuyu lehine çevirecektir. Yarış içerisinde herhangi bir talihsizlik yaşamaz ise kazanmasını bekliyorum.

3.AYAK: Tabela dışı kaldığı son yarışını ölçü almadığım kalite safkan GLOIN favorim. Koşunun liderliğini alacak olan bu safkan beyaz bayrak ayna yapabilir. Süratli giden yarışların sonunda etkili gelebilen MORE THAN A GAME ciddi rakip olacaktır. İstikrarlı yarışlar sergileyen GRAYEMPIRE yazarak bu koşuyu geçebiliriz.

4.AYAK: Günün en zorlu yarışı olarak burayı görüyorum. Baybaşkan, Impulsive, Oğlum Berat, Serhuncan, Tambora ve Yıldırımbey sprinter olan safkanlar. Ön taraftaki tempolardan faydalanıp düzlük üzerindeki sprintleriyle kazanmaya çalışan isimler. Bugün ön tarafta kim tempo yapar diye baktığımda hiçbir safkanı göremedim. Koşunun ağır tempolarda geçecek olmasından dolayı bu yarışın her sonuca açık olduğunu düşünüyorum. Ayırt etmeksizin HEPSİ yaparak en cazip olanın gelmesini bekleyelim.

5.AYAK: Tabela ayağında rakiplerine göre güç ve performans olarak  ön plana çıkan KARABERK, ORTADOĞU, UCANARDA, KIZIM ÖZÇELİK ve TURBONUN KIZI'nı bu koşu için yeterli görüyorum. Bu isimleri kuponlarımızda bulundurmalıyız.

6.AYAK: Kapanış koşusunda ilk şansı yarış gören ve fit duruma gelen MALERBA'ya veriyorum. ELİPS ciddi rakip olacaktır. UHTI PUHTI, ROCK OF SEA ve GOLDEN PUNCHyarışın sürpriz isimleri olabilir.

Hepinize bol şanslar...

Celal KARATAŞ

ALTILIM: (2-10) (3) (1-6-9) (HEPSİ) (3-4-7-8-10) (3-2-4-5-8)