1.AYAK: Katıldıkları son yarışlarında ortaya koydukları performanslarıyla kazanmalarının an meselesi olduğunu belli eden OĞLUM HÜSO, KUTLUŞAHIM, KOBRARECO ve SALİHİM dörtlüsünü öncelikle kuponlarımıza işaretleyelim. Bir türlü bekleneni veremese de formunda gelişmeler gözlenen MUZAFFERBEY ve gördüğü iki yarışı ardından form sıçraması yapan ATAÇ SULTAN sürpriz yapabilecek taylar.

2.AYAK: Bu pistte mesafe ayırmadan son 4 yarışını da kazanırken tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran DEMİRDEN, koruduğu süper formuyla favori olmayı da hak kediyor. Son yarışını Bursa kumunda kazanıp daha önce bu pistte birincilikleri de bulunan kalite kısrak MAVİYASEMİN ilk rakiptir. Formunu geliştiren BERATBEY, RUSDAMAT, FORDTA TEK, KOVADA ve TUTARLI daha sonra sırasıyla değerlendirilmesi gerekenler.

3.AYAK: Arka arkaya kazandığı yarışlarla bu pistteki başarılı yarışlarına devam eden İLKERBEYLİ öncelik verdiğim safkan. Uygun sıkletinin yanı sıra iyi bir form tutan TLOS, ara sonrası gördüğü yarışlarla açıklarını gideren GADDARA, sert binicisiyle UNDAUNTED ve grubun üzerinde kaliteye sahip ARKANSAS SOUL da mutlaka kuponlarda yer almalı.

4.AYAK: Bu pist ve mesafedeki ilk ve tek yarışını kolay kazanırken dikkatli gözleri üzerine çeken URLA RÜZGARI, formlarını korudukları gözlenen SAFNUR ve FAST NAVY ayırım yapmadan işaretlenmeli.

5.AYAK: İlk defa bu mesafede koşacak olsa da bu açığını formuyla kapatacağına inandığım ELFİDAM’ı günün bankosu olarak yazabiliriz.

6.AYAK: Hazırlıklarında rakiplerinden daha formda görünen LORD OF TIME, SHAHBANDAR ve MATCHLESS üçlüsünden son metrelere daha diri giren aynayı önde geçer... SALI KOCAELİ PROGRAMI ALTILIM: (8-6-5-9-7-10) (6-5-1-3-2-4-7) (5-11-3-4-1) (6-2-1) (2) (1-6-11)