1.AYAK: Son koşusuna bir anlam veremediğim güçlü orijine sahip ANADOLU’dan bu defa çok farklı bir yarış bekliyorum. İlk sınavına uzun süredir itinayla hazırlanan TASARIMCI ve ilk koşusunda üçüncülük yaparken olumlu izlenimler bırakan YEŞİL DENİZ favoriyi zorlamasını beklediğim taylar.

2.AYAK: Her ne kadar ARAYEKYİ ön plana çıksa da ARZUDİCLE, ŞERİFE ABLA, ŞEKERSULTAN, KEMERHİSAR ve CANODİN ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmelidir.

3.AYAK: Kalitesi tartışılmaz GÜMBÜRGÜMBÜR farklı sınıfıyla favorim. Kaba kumda etkili koşan TARIKHAN ve ENDEREFE favoriye sert rakip olurlar. Yarışın sürprizini ise ilgililerinin çok güvendiği ÇELİKKALKAN’dan bekliyorum.

4.AYAK: Adeta sınıf değiştiren LONDRA, kusursuz hazırlıklarıyla alternatif banko adayımdır. Formlarını koruyan VICTORY CRY ve LITTLE KING ve PASTOR favorinin en küçük hatasında devreye girerler.

5.AYAK: Bu pistteki son iki yarışını kazanırken mükemmel bir forma sahip olduğunu kanıtlayan WIN THE WEST, özellikle bu mesafedeki son birinciliğini adeta güle oynaya kazanırken dikkatleri üzerine çekti. Burası için yaptığı hazırlıklarında tam anlamıyla kusursuz görünmüş olup ekürisinin de yardımıyla birinciliklerine bir yenisini ekler. Günün bankosu olarak yazabiliriz.

6.AYAK: Koştuğu iki yarışı ardından fit duruma gelen YARAMAZ ve grubun istikrarlı ismi ZEKİOĞLUM ikilisi küçük kuponlar için yeterli olacaktır. Sürekli geliştirdikleri formlarıyla kazanacak düzeye gelen BADE HANIM, MİNTEMUR ÖZCAN ve ULUKAAN öndeki ikilinin beklenenin altında koşması halinde devreye girmesini beklediğim taylar. Herkese bol şanslar...

SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (1-4-6) (1-3-2-11-9-4) (2-4-1-8) (2-3-1-7) (5) (5-6-7-3-4)