1.AYAK: Tatminkar pist görünümünün yanı sıra eküri avantajına sahip DEMİRBAŞ, yavaş yavaş eski gücüne ulaştığı gözlenen SÜPHAN, performansı buradaki rakiplerine yetebilecek düzeyde olan SANTA RUA ve sıkı bir idman programına tabi tutulan ELFİDAM öncelikle kuponlarda bulunmalı. Aşama içinde görünen LASSIE ve WIND POWER sürpriz adaylarım.

2.AYAK: Start aldığı üç yarışı da birbirinden başarılı olan SIKINTI YOK favori olmayı hak ediyor. Geliştirdikleri formlarıyla kazanacak düzeye geldikleri belirlenen ÇEKİÇKAN, KIZIKAYA, BEDRİYE, PRENSENES, MELİKHAN ve MEZİTHABER favoriden sonra sırasıyla dikkate alınması gerekenler.

3.AYAK: Seri birincilikleri ardından son yarışında Kocaeli kumunda formda rakibine boyun eğen DEDEMANBEYİ öncelik tanıdığım safkandır. İstikrarlı performansına rağmen bir türlü kazanamasa da etkili binicisiyle şansını ikiye katlayan PALERMO kesinlikle ihmale gelmez. Düzenli işlerle formlarını korudukları gözlenen AKÇAAĞA, BALBURCU ve KÜÇÜK ERAY öndeki ikiliden sonra değerlendirilmelidir.

4.AYAK: Son haftalarda çok iyi bir form tutup nihayet orijinine yakışır koşmaya başlayan ŞEKERSULTAN favorim. Ciddi hazırlıklar gözlenen ATILIM ve bir süredir koşmasa da yeterli işlere sahip kalite kısrak RAZYANA sert rakipleridir. Sürprizi KARAGÜLÜM yapabilir.

5.AYAK: Bugün için grubun en formda ismi olarak öne çıkan MARENGO, ekürisinin yardımıyla kazanan olacaktır. Banko öneriyorum.

6.AYAK: Sürprize açık koşuda; VENUS DAUGHTER, DREAM FAIRY, FREE POWER, WIN MACHINE ve THREE CAT form ve hazırlıklarıyla bir adım öne çıkan isimler.

Herkese bol şanslar...

PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (4-5-8-1-3-11-2) (8-2-3-9-6-4-5) (2-3-5-7-1) (3-4-7-1) (4) (4-5-3-14-10)