1.AYAK: Uygun grupta start alan GÖLCÜKLÜ başta şans verilmesi gereken isimdir. Rakip olarak, son yarışında güzel bir üçüncülük yapan PEKİN GOLD, bu tarz gruplarda her zaman baş edebilecek güçleriyle KUPALIM ve WIND POWER değerlendirilmelidir.

2.AYAK: Daha iyi yerlerde olması gerekirken henüz kazanamayan ancak son günlerde önemli gelişmeler kaydeden GİZLİ GİZLİ kazanmaya yakın. HIZLI ASİYE, BARKOTKIZ, HOPPA ve SERVİNİSA favorinin bekleneni verememesi halinde devreye girecekler.

3.AYAK: Handikap yarışları çoğunlukla büyük sürprizlerin çıktığı ve dolayısıyla kurguların kilidi konumundadır. Burada herhangi bir eleme yapmadan tamamını yazma taraftarıyım. HEPSİ diyerek en cazip olanının gelmesini bekleyelim.

4.AYAK: Karahisar arkasında dikkat çekici ikincilik yaparken kazanacağının sinyallerini veren TRİTON’un bugün zorlanmadan kazanacağını düşünüyor ve kuponlarınıza banko yazmanızı öneriyorum.

5.AYAK: Handikap puanı en yüksek ilk 3 attan, form durumlarını ve çalışmalarını da beğendiğim BÖKETAY, MEMNUNEM ve ROZA ATEŞİ arasındaki mücadeleden az hata yapan birincilikle tanışır.

6.AYAK: Günün son yarışında; GÜLFEM, KIZGINÖFKE, KARARLI, BABAMENDUH ve KOVADA, gerek form gerekse performanslarıyla rakiplerinden bir tık üstün olup birincilik mücadelesi beklediğim safkanlar. Herkese bol şanslar...

PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (4-10-5-3) (7-2-9-10-12) (HEPSİ) (4) (3-9-11) (3-14-5-4-3)