İşadamlarıyla buluşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, yerli oto konusunda çağrıda bulunarak, “Yerli oto Konya’da üretilebilir. Bu bizim elimizde. Başkanımıza çok rahat ulaşabiliriz. Projeler ve taleplerle yerli otoyu kopartalım” dedi.

 

İŞADAMLARI

AK Partili Milletvekili Baloğlu, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi'nin düzenlediği Pazartesi Sohbetlerine katıldı. Burada konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, ‘Yerli otomobilin yerini hükümet belirlemeyecek. Konya sanayicisi, projeler ve taleplerle kopartıp Konya’ya yaptıracak’dedi.
 

MÜCADELE
Konya'nın, en şanslı dönemini yaşadığına dikkati çeken Baloğlu, ‘Başbakanımız bizim evladımız. Bunun yanı sıra çok değerli vekillerimiz var. Sanayiyi, ticareti bilen, yenilikleri takip eden vekil arkadaşlarımız ile çok güzel işler yapılır. Başbakanımız bir an önce yerli otomobilin yapılması için mücadele veriyor” dedi

 

NET KONUŞMA

Baloğlu, “ Nerede yapılacağı ise henüz belirlenmedi. Bunu hükümet belirlemeyecek. Şehirler belirleyecek. Bunun Konya'da yapılması sizin elinizde. Projelerle, özel çalışmalarla Başbakanımıza çok rahat ulaşabilirsiniz. Kendileri bu konulara çok önem veriyor” ifadelerini kullanarak işadamlarına çağrıda bulundu.

 

YÜKSEK SES

Konya sanayisinin birlik olup, sesini duyurup, bu yatırımın en büyük talibi olduğunu anlatan Baloğlu, “Bu sizin elinizde. Yerli otomobilin yerini hükümet belirlemeyecek. Konya sanayicisi, projeler ve taleplerle kopartıp Konya'ya yaptıracak” diye konuştu.
 

 

 

Editör: TE Bilişim